Jeg sprang ud i Visionen af dit drømmeliv programmet fordi jeg havde brug for at finde ind til mig selv og få afklaret nogle ting i mit liv.

Det der overraskede mig mest var, hvor meget jeg selv kan ændre, og hvor stor en stopklods jeg er ind imellem.

“I dag om 5 år” – gav mig kuldegysninger, det gav mig så mange billeder på nethinden der slet ikke ville slippe. Jeg har tænkt på det hele aftenen i går, den del af natten hvor jeg ikke sov – hele dagen og alt imens jeg har lavet alt det jeg skulle.

Jeg er ikke i tvivl om hvem det var jeg så, og slet slet ikke i tvivl om hvad der står på det kort – og det er på en måde utrolig spændende og utrolig skræmmende.

Så slet ingen tvivl om at jeg har fået super meget ud af det.

Efter de 15 dage med programmet er jeg meget mere afklaret med rigtig mange områder i mit liv. Jeg har faktisk et ret klart billede af hvor jeg selv kan sætte ind – og hvad jeg skal gøre for at komme videre med det jeg vil.

Jeg kan ikke forstille mig at der skulle være nogen der ikke kunne få noget ud af VISIONEN, for det er målrettet dig som person, så du kan rykke dig så lidt, og så meget som du måtte have behov for. Er du åben for at se lidt mere ind i dig selv, er du den perfekte kandidat.

Krestine har det mest behagelige stemme, hun får en til at falde lynhurtig ind i opgaverne. Hun er nem at følge, hun taler et sprog alle kan forstå og i det rette tempo. Jeg er vild med at hun er så ærlig og troværdig i stemme og i sprog, jeg er så tryg med hele processen.

Programmet har gjort, at jeg er blevet mere klar over hvor det er jeg kan sætte ind, for at nå de mål jeg gerne vil nå. Jeg ved jeg kan og jeg tror på mig selv.

-Jeannette Lynge Nielsen