Grunden til at jeg valgte VISIONEN af dit drømmeliv forløbet var, at jeg efter et langt stressforløb (grundet dårligt arbejdsmiljø, mistet job, skilsmisse, flytning m.m.) har jeg svært ved helt at fokusere på og mærke hvad det egentlig er jeg ønsker med mit liv. Hvad gik jeg og drømte om engang, og er det stadig det jeg ønsker – og hvad ønsker jeg egentlig i mit liv / med mit liv / sammen med hvem. Hvem er jeg i dag. Tænker, at det gå igennem de 10 livsområder og gå i dybden med dem giver en indsigt i, hvad det er jeg dybest set ønsker mig i mit liv, hvad jeg drømmer om og hvordan jeg når dem.

Det der overraskede mig mest i programmet var, hvor meget de ting der er sket over de sidste år har haft indflydelse på, hvor lidt jeg egentlig er tilfreds på alle områder og hvor lang vej der er igen efter nedturen. Og ift. kærlighed/relation kan jeg se, hvor lidt jeg egentlig fik i mit forhold af det jeg ønsker og hvor vigtigt de egenskaber og værdier jeg har skal være i overensstemmelse med dem jeg er sammen med. Det er helt klart et fokus ift. kommende relationer.

Efter programmet reflekterer jeg stadig, arbejder stadig på mit visionboard og mit next level, men har taget 2 fokusområder over de næste måneder, som jeg er igang med at udvikle/forbedre og gøre noget konkret ved. Jeg vil helt klart bruge materialet til at kigge igennem igen, reflektere over de svar jeg har givet – og ikke mindst tage opgaverne frem igen og udfylde dem på ny, efter en rum tid.

Følelsesmæssigt er det stadig svært, men jeg er også stadig belastet af stressforløbet og stadig sygemeldt, men det går fremad. Og jeg er meget afklaret med, at der skal tages skridt fremad, arbejdes på det og arbejdes med den personlige udvikling.

VISIONEN af dit drømmeliv har skærpet mit fokus. Det giver et meget klart og overskueligt billede af hvad jeg ønsker. Noget der kan arbejdes med løbende.

-Gitte Nielsen