Jeg har fulgt Krestines online koncept – VISIONEN til dit drømmeliv – i løbet af 15 dage fik jeg sat fokus på de livsråder jeg havde brug for at arbejde med. Indrømmer gerne jeg måske var lidt skepsis inden, men den blev hurtig gjort til skamme, for selv om vi ikke sad overfor hinanden så var Krestine med mig hele vejen. En mail tikkede ind hver dag med lydfiler med opgaver plus afspænding/bonus fokus retninger. Jeg ved nu hvad jeg selv kan gøre for at flytte mig fra A -B i den retning jeg ønsker, i det tempo jeg ønsker. Efterfølgende har jeg været til Body Flow behandling i Kjellerup, og det var en fuldstændig mindblowing oplevelse, som kronisk smertepatient kan det være svært at slappe af og give sig frit hen til en person, men Krestine forstår at lytte, være nærværende og meget forstående. Ingen tvivl om hun rent faglig er meget dygtig, men rent menneskelig besidder hun evner ud over det sædvanlige. Min eneste fortrydelse er at jeg ikke havde hende i mit liv længe før, men nu er hun her og nu slipper jeg hende ikke igen. Varmeste anbefalinger herfra.

-Jeanette Nielsen