Som det første skal der lyde et stort tak til dig Krestine, “Visionen af mit drømmeliv” og alt hvad der hører til, er en gennemtænkt og struktureret plan, hvor du guider en gennem de 10 livspunkter og hvor man fra dag til dag finder ud af mere  om sig selv og føler sig mere tilpas.

Jeg startede med det  3 uger før min datter blev født og der var mange uklarheder i mit liv på det tidspunkt. Selvfølgelig, det første barn sørger sikkert altid for lidt uro i systemet og der plopper tanker op, man ellers ikke havde.
Og lige præcis der stod jeg: Hvor længe kan jeg blive hjemme hos mit barn? Hvordan skal mit arbejde og min hverdag se ud efter barsel? Hvor vil jeg egentlig bo? Er jeg tilfreds der hvor jeg er nu? Og hvad er det bedste for min datter, for vores nye, lille familie? Er der måske andre muligheder, jeg ikke har tænkt før?… Og ja, det er der!

Og med Krestines guide gennem programmet kom jeg frem til, hvad jeg egentlig gerne vil med mit liv og længst glemte passioner blev gravet frem igen og gjorde mig, og gør mig glad.

Pludselig var der et hav af muligheder, som jeg ikke havde tænkt som muligheder før.
Det korte af det lange er:
En lidt forvirret og uklar, højgravid Louise fik masser af ideer gennem processen og fødte en pige en uge efter processen var afsluttet. Mere klar i hovedet end jeg havde været i lang tid  og mere klar til det nye liv, et drømmeliv som nu er klar til at blive virkelighed.

Tak Krestine.