Toilettasker fra Leather By Corium

Kendskab og kærlighed til ægte læder og godt håndværk!

Rikke Vejgaard designer selv sine produkter, og har udvalgt nogle af verdens bedste producenter af skind til kollektionerne, og hun varetager samtidig selv kontakten til den indiske fabrik, hvor kollektionerne forarbejdes og syes.

Hun ved derfor at der er ordentlige arbejdsforhold for de ansatte og en miljømæssigt forsvarlig produktion. Hun har kendt producenterne gennem mange år, og hun ved, at hun kan stole på dem.

Jeg har valgt at have Rikkes toilettasker i klinikken.

Toilettaske sort

Læder toilettaske i flot sort farvet læder. Den store toilettaske i skind henvender sig både til mænd og damer, og er meget rummelig. Toilettasken har lynlåslukning og har desuden på både for- og bagside rum med lynlås så det er nemt at holde orden. Indvendig har toilettasken flere mindre lommer i siderne samt en lynlåslomme. Det giver et nemt overblik og gør toilettasken nem at indrette.
Mål: ca. 32 x 13 x H 22 cm

 

Pris 599 KR.
LIGE NU 499,-

Toilettaske sort

Læder toilettaske i flot brun cognac farvet læder. Den store toilettaske i skind henvender sig både til mænd og damer, og er meget rummelig. Toilettasken har lynlåslukning og har desuden på både for- og bagside rum med lynlås så det er nemt at holde orden. Indvendig har toilettasken flere mindre lommer i siderne samt en lynlåslomme. Det giver et nemt overblik og gør toilettasken nem at indrette.
Mål: ca. 32 x 13 x H 22 cm

 

Pris 599 KR.
LIGE NU 499,-