Mind Hack Processen

sænk dit stress niveau med min. 50%

Mind Hack Processen

Hvad er Mind Hack?

Føler du dig stresset i krop og sind?
MIND HACK gir dig ro og energi på blot 10 dage.

 

Rolig 

Vi arbejder med åndedrættet som gør, at du slapper af i kroppen og i hovedet.

Jeg guider dig dagligt igennem en dyb meditation, som hjælper dig med at slukke for tankemylderet, og dykke ned i kroppen.

Afslappet 

Når du er rolig, kan vi dykke ned i selvhypnosen, ned i din underbevidsthed, hvor vi finder dine overbevisninger og de blokeringer, der er årsag til, at du stresser og presser dig selv. 

Herved blir du fuldstændig afslappet, og du begynder at afspænde musklerne i kroppen.
I denne theta tilstand kan vi finde ud af hvilke overbevisninger der ligger i din underbevidsthed, som gør, at du holder noget tilbage her og nu.

Flow  

Når du er afslappet i kroppen begynder du at få ro i sindet.

Med ro i sindet kan du tænke mere klart, får et andet fokus og energien stiger.

Med denne energi begynder din motivation at stige, din glæde vender tilbage, og du kan skrue op for passionen.

 

Jeg vil gerne invitere dig til en 10-dages tur ned i din underbevidsthed.

På denne tur vil jeg vil guide dig igennem en daglig 10-20 minutters mind hacking session via lydfil,
hvor du vil opdage hvor drastisk  dit liv vil forbedres, ved bare at bruge et par minutter hver dag, på at omprogrammere din underbevidsthed.

Det er DER alle dine vaner, alle dine overbevisninger og alle dine følelsesmæssige reaktioner lever.

Det er kun 10-20 minutter om dagen, du lytter til en lydfil, når det passer dig ind i din dagsrytme eller din kalender.

Du skal bare tage dem i den rækkefølge de kommer i, 10 dage i rap.

 

Så er du med i transformationen om at sænke din stress i krop og sind med 50% eller mere, og du vil ELSKE de resultater der kommer.

Du kan starte med at lytte til den gratis lydfil, der ligger til dig nedenfor.

Få dit stress niveau i krop og sind drastisk ned i løbet af 2-3 min.

mindre stress ro indre ro ro i kroppen lydfil meditation hypnose theta healing

Lyt til GRATIS version af MIND HACK

MIND HACK – Sine Dreyer

Jeg er for nylig “kommet ud” af en fødselsdepression og har været sygemeldt i et halvt års tid. Nu kom Corona så og smadrede hele min idé om at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Så lidt hjælp i den rigtige retning var kærkommen. Egentlig synes jeg ikke jeg har været...

MIND HACK – Mia Ilse Svenson

Min største overraskelse var, hvordan jeg kunne få ro på hurtigt. Nu her efter de 10 dage med processen har jeg bedre styr på min urolighed og uoverskuelighed - og forsøger at huske mig på at være i nuet, nyde og accepterer. Skal blive ved. Jeg vil anbefale det til...

MIND HACK – Maria Sørensen

Det der overraskede mig mest i MIND HACK processen var, hvor afslappet jeg bliver på ganske kort tid. En kæmpe bølge af træthed væltede ind over mig. Nu her efter de 10 dage ville jeg ønske det kunne fortsætte da jeg stadig føler jeg er på reparationsstadiet og ikke...

MIND HACK – Mette J.

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Min største AHA-oplevelse i MIND HACK var, hvor hurtig jeg kan komme i ro. Efter de 10 dage med MIND HACK programmet har jeg det godt og er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet...

MIND HACK – Heidi Jørgensen

Efter de 10 dage med MIND HACK processen har jeg det fantastisk, mere oplagt, mere energi og er blevet bedere til og håndtere stress. Næste skridt er helet klar og lytte bedere til kroppen fremadrettet. Jeg tænker det er egnet både til forældre, karriere mennesker og...
Mind Hack Processen

Mind Hack Processen

Hvad koster det?

Processen varer 10 dage.

Har du måske igennem de sidste 14 dage ligget helt stille på sofaen og tænkt:

“Jeg fatter ikke jeg er så urolig i kroppen, når jeg nærmest ikke har lavet en sk.. i dag.”?

– Så er du ikke den eneste.

Det er der mange der har oplevet, mig selv inklusiv, og jeg vil gerne fortælle dig hvad 1. step er for at få ro i kroppen i denne tid.

Ikke bare ro i kroppen, men ro på tankerne, få en bedre fordøjelse, bedre søvn, mere energi og mere klarhed i sindet.

Det er muligvis noget andet end du tror.

Lyt til lydfilen ved at klikke på knappen og lyt til den gratis version der ligger.

Det jeg lærte var AT TRÆKKE VEJRET HELT NED I MAVEN.

SÅ simpelt og SÅ svært som det er.

Fra at gøre det ubevidst til at gøre det bevidst.

Det gjorde en kæmpe forskel.

Uro i kroppen forsvinder ikke ved at lægge sig på sofaen og se Netflix, eller ved at tage en “morfar”, eller ved at bedøve sig med sukker eller kaffe…..

Uro er noget jeg har bøvlet med i ÅREVIS, indtil jeg lærte HVORDAN jeg SELV kunne få ro i kroppen.

Det jeg lærte var AT TRÆKKE VEJRET HELT NED I MAVEN.

Hvis du blir vild med lydfilen, så er du klar til at dykke ned i MIND HACK processen der varer 10 dage, hvor der sker underværker for dit sind og din krop.

Pris 476,-kr.

MIND HACK – Sine Dreyer

Jeg er for nylig “kommet ud” af en fødselsdepression og har været sygemeldt i et halvt års tid. Nu kom Corona så og smadrede hele min idé om at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Så lidt hjælp i den rigtige retning var kærkommen. Egentlig synes jeg ikke jeg har været...

MIND HACK – Mia Ilse Svenson

Min største overraskelse var, hvordan jeg kunne få ro på hurtigt. Nu her efter de 10 dage med processen har jeg bedre styr på min urolighed og uoverskuelighed - og forsøger at huske mig på at være i nuet, nyde og accepterer. Skal blive ved. Jeg vil anbefale det til...

MIND HACK – Maria Sørensen

Det der overraskede mig mest i MIND HACK processen var, hvor afslappet jeg bliver på ganske kort tid. En kæmpe bølge af træthed væltede ind over mig. Nu her efter de 10 dage ville jeg ønske det kunne fortsætte da jeg stadig føler jeg er på reparationsstadiet og ikke...

MIND HACK – Mette J.

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Min største AHA-oplevelse i MIND HACK var, hvor hurtig jeg kan komme i ro. Efter de 10 dage med MIND HACK programmet har jeg det godt og er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet...

MIND HACK – Heidi Jørgensen

Efter de 10 dage med MIND HACK processen har jeg det fantastisk, mere oplagt, mere energi og er blevet bedere til og håndtere stress. Næste skridt er helet klar og lytte bedere til kroppen fremadrettet. Jeg tænker det er egnet både til forældre, karriere mennesker og...