Mind Hack Processen

sænk dit stress niveau med min. 50%

Mind Hack Processen

Hvad er Mind Hack?

Føler du dig stresset i krop og sind?
MIND HACK gir dig ro og energi på blot 10 dage.

 

Rolig 

Vi arbejder med åndedrættet som gør, at du slapper af i kroppen og i hovedet.

Jeg guider dig dagligt igennem en dyb meditation, som hjælper dig med at slukke for tankemylderet, og dykke ned i kroppen.

Afslappet 

Når du er rolig, kan vi dykke ned i selvhypnosen, ned i din underbevidsthed, hvor vi finder dine overbevisninger og de blokeringer, der er årsag til, at du stresser og presser dig selv. 

Herved blir du fuldstændig afslappet, og du begynder at afspænde musklerne i kroppen.
I denne theta tilstand kan vi finde ud af hvilke overbevisninger der ligger i din underbevidsthed, som gør, at du holder noget tilbage her og nu.

Flow  

Når du er afslappet i kroppen begynder du at få ro i sindet.

Med ro i sindet kan du tænke mere klart, får et andet fokus og energien stiger.

Med denne energi begynder din motivation at stige, din glæde vender tilbage, og du kan skrue op for passionen.

 

Jeg vil gerne invitere dig til en 10-dages tur ned i din underbevidsthed.

På denne tur vil jeg vil guide dig igennem en daglig 10-20 minutters mind hacking session via lydfil,
hvor du vil opdage hvor drastisk  dit liv vil forbedres, ved bare at bruge et par minutter hver dag, på at omprogrammere din underbevidsthed.

Det er DER alle dine vaner, alle dine overbevisninger og alle dine følelsesmæssige reaktioner lever.

Det er kun 10-20 minutter om dagen, du lytter til en lydfil, når det passer dig ind i din dagsrytme eller din kalender.

Du skal bare tage dem i den rækkefølge de kommer i, 10 dage i rap.

 

Så er du med i transformationen om at sænke din stress i krop og sind med 50% eller mere, og du vil ELSKE de resultater der kommer.

Du kan starte med at lytte til den gratis lydfil, der ligger til dig nedenfor.

Få dit stress niveau i krop og sind drastisk ned i løbet af 2-3 min.

mindre stress ro indre ro ro i kroppen lydfil meditation hypnose theta healing

Lyt til GRATIS version af MIND HACK

MIN HACK – Susanne Henriksen

Hvordan var din situation inden programmet? Hvad var grunden til at du valgte at købe dette program? Jeg købte mind hack programmet fordi jeg har PTSD.  Det første jeg fandt ud af var, at stress ikke bare er årsagen og der ligger noget meget mere i det ubevidste....

MIND HACK – Heidi Jørgensen

Hvordan var din situation inden programmet? Hvad var grunden til at du valgte at købe dette program? Da jeg startede med MIND HACK processen gik jeg hjemme med børn og fuldtids arbejde, gjorder jeg var mega stresset.  Det gik først her op for mig hvor stresset jeg...

MIND HACK – Fie Andersen

Jeg er enormt ængstelig, panisk og trist grundet corona situationen med isolation, samt en ptsd diagnose der virkelig viser tænder. Min største AHA oplevelse var nok at blive klar over hvor højt på stress skalaen jeg egentlig ligger.. Jeg vil nok anbefale det til...

MIND HACK – Mette Anita Jensen

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Jeg fik en stor AHA oplevelse da det gik op for mig, hvor hurtigt jeg kan komme i ro.  Efter de 10 dage har jeg det godt er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet længere. Jeg vil...

MIND HACK Maria Sørensen

Jeg valgte programmet, da jeg er kæreste med en stress ramt og har flere små børn som gør, at jeg selv føler en større mængde af stress. Min største AHA oplevelse var, hvor afslappet jeg bliver på ganske kort tid. En kæmpe bølge af træthed væltede ind over mig. Efter...

MIND HACK – Mia Ilse Svensson

Inden forløbet var jeg stresset og havde svært ved at overskue situationen. Det der overraskede mig mest ved MIND HACK var, hvor hurtigt jeg kunne få ro på. Efter de 10 dage har jeg bedre styr på min urolighed og uoverskuelighed - og forsøger at huske mig på at være i...

MIDN HACK Sine Dreyer

Jeg er for nylig “kommet ud” af en fødselsdepression og har været sygemeldt i et halvt års tid. Nu kom Corona så og smadrede hele min idé om at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Så lidt hjælp i den rigtige retning var kærkommen. Egentlig synes jeg ikke jeg har været...

MIND HACK – Juste B

Grunden til at jeg tog MIND HACK processen var, at jeg gerne ville få mere ro i mit hovede, og mærke mig selv, mine behov. Det der overraskede mig mest var, at man kan slappe af og finde ro så hurtigt. Efter de 10 dage med MIND HACK processen er jeg rolig &...

Mind Hack forløb

  Det er ingen hemmelighed at jeg har haft en traumatisk barn/ungdom og et godt stykke ind i mit voksne liv. Jeg har levet det meste af mit liv i kaos og stress - noget jeg har lært at navigere og være kreativ i. Alderen har ikke ændret på mit stress niveau. Man...

MIND HACK – Sine Dreyer

Jeg er for nylig “kommet ud” af en fødselsdepression og har været sygemeldt i et halvt års tid. Nu kom Corona så og smadrede hele min idé om at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Så lidt hjælp i den rigtige retning var kærkommen. Egentlig synes jeg ikke jeg har været...
Mind Hack Processen

Mind Hack Processen

Hvad koster det?

Processen varer 10 dage.

Har du måske igennem de sidste 14 dage ligget helt stille på sofaen og tænkt:

“Jeg fatter ikke jeg er så urolig i kroppen, når jeg nærmest ikke har lavet en sk.. i dag.”?

– Så er du ikke den eneste.

Det er der mange der har oplevet, mig selv inklusiv, og jeg vil gerne fortælle dig hvad 1. step er for at få ro i kroppen i denne tid.

Ikke bare ro i kroppen, men ro på tankerne, få en bedre fordøjelse, bedre søvn, mere energi og mere klarhed i sindet.

Det er muligvis noget andet end du tror.

Lyt til lydfilen ved at klikke på knappen og lyt til den gratis version der ligger.

Det jeg lærte var AT TRÆKKE VEJRET HELT NED I MAVEN.

SÅ simpelt og SÅ svært som det er.

Fra at gøre det ubevidst til at gøre det bevidst.

Det gjorde en kæmpe forskel.

Uro i kroppen forsvinder ikke ved at lægge sig på sofaen og se Netflix, eller ved at tage en “morfar”, eller ved at bedøve sig med sukker eller kaffe…..

Uro er noget jeg har bøvlet med i ÅREVIS, indtil jeg lærte HVORDAN jeg SELV kunne få ro i kroppen.

Det jeg lærte var AT TRÆKKE VEJRET HELT NED I MAVEN.

Hvis du blir vild med lydfilen, så er du klar til at dykke ned i MIND HACK processen der varer 10 dage, hvor der sker underværker for dit sind og din krop.

Pris 476,-kr.

MIN HACK – Susanne Henriksen

Hvordan var din situation inden programmet? Hvad var grunden til at du valgte at købe dette program? Jeg købte mind hack programmet fordi jeg har PTSD.  Det første jeg fandt ud af var, at stress ikke bare er årsagen og der ligger noget meget mere i det ubevidste....

MIND HACK – Heidi Jørgensen

Hvordan var din situation inden programmet? Hvad var grunden til at du valgte at købe dette program? Da jeg startede med MIND HACK processen gik jeg hjemme med børn og fuldtids arbejde, gjorder jeg var mega stresset.  Det gik først her op for mig hvor stresset jeg...

MIND HACK – Fie Andersen

Jeg er enormt ængstelig, panisk og trist grundet corona situationen med isolation, samt en ptsd diagnose der virkelig viser tænder. Min største AHA oplevelse var nok at blive klar over hvor højt på stress skalaen jeg egentlig ligger.. Jeg vil nok anbefale det til...

MIND HACK – Mette Anita Jensen

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Jeg fik en stor AHA oplevelse da det gik op for mig, hvor hurtigt jeg kan komme i ro.  Efter de 10 dage har jeg det godt er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet længere. Jeg vil...

MIND HACK Maria Sørensen

Jeg valgte programmet, da jeg er kæreste med en stress ramt og har flere små børn som gør, at jeg selv føler en større mængde af stress. Min største AHA oplevelse var, hvor afslappet jeg bliver på ganske kort tid. En kæmpe bølge af træthed væltede ind over mig. Efter...

MIND HACK – Mia Ilse Svensson

Inden forløbet var jeg stresset og havde svært ved at overskue situationen. Det der overraskede mig mest ved MIND HACK var, hvor hurtigt jeg kunne få ro på. Efter de 10 dage har jeg bedre styr på min urolighed og uoverskuelighed - og forsøger at huske mig på at være i...

MIDN HACK Sine Dreyer

Jeg er for nylig “kommet ud” af en fødselsdepression og har været sygemeldt i et halvt års tid. Nu kom Corona så og smadrede hele min idé om at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Så lidt hjælp i den rigtige retning var kærkommen. Egentlig synes jeg ikke jeg har været...

MIND HACK – Juste B

Grunden til at jeg tog MIND HACK processen var, at jeg gerne ville få mere ro i mit hovede, og mærke mig selv, mine behov. Det der overraskede mig mest var, at man kan slappe af og finde ro så hurtigt. Efter de 10 dage med MIND HACK processen er jeg rolig &...

Mind Hack forløb

  Det er ingen hemmelighed at jeg har haft en traumatisk barn/ungdom og et godt stykke ind i mit voksne liv. Jeg har levet det meste af mit liv i kaos og stress - noget jeg har lært at navigere og være kreativ i. Alderen har ikke ændret på mit stress niveau. Man...

MIND HACK – Sine Dreyer

Jeg er for nylig “kommet ud” af en fødselsdepression og har været sygemeldt i et halvt års tid. Nu kom Corona så og smadrede hele min idé om at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Så lidt hjælp i den rigtige retning var kærkommen. Egentlig synes jeg ikke jeg har været...