Bliv en del af teamet

Søg som kosmetolog

 

Klinik Salomonsen søger en udlært, passioneret og ambitiøs kosmetolog/kosmetiker, på deltid eller fuldtid, i Silkeborg.

Vi tilbyder professionelle, skræddersyede ansigtsbehandlinger, samt hårfjerning med voks & sukker, bryn/vipper og massage. Vi bestræber os på altid at yde den bedste service til hver enkelt kunde og give den bedste oplevelse. Du skal have lyst til at have ansvar og arbejde selvstændigt, men samtidig være en del af et lille energisk team.

Vi arbejder med MEDEX, NIMUE, Lycon & Pandhy’s. Det er en fordel, at du har arbejdet med mærkerne, men absolut ikke et must.

Vi har varierende arbejdstider og lønnen fastsættes efter dine kvalifikationer.

Klik HER for at udfylde din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende.

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv partner/medejer af Klinik Salomonsen

 

Vil du være selvstændig….. sammen?

 

Går du med drømmen om at blive selvstændig inden for skønhedsbranchen, så tag lige at læse videre. Kan du svare ja til disse spørgsmål, så er der helt sikkert basis for, at du er på vej mod en helt ny hverdag.

Drømmer du om at blive selvstændig inden for skønhedsbranchen?
Mangler du en forretningspartner, til at tage det sidste step?
Vil du være trendsætter inden for dit område?
Kan du se en idé i at kombinere skønhed og behandling?

 

Klinik Salomonsen søger en partner til klinikken.

Har du overvejet at blive selvstændig? Men som partner i en eksisterende succesfuld klinik? Ved at blive partner i en eksisterende klinik, kan du springe mange af de hårde steps over der følger med ved at starte op fra bunden. Markedsføring, skabe et brand omkring din klinik, bookingsystem, lokaler mv. Ikke nok med at dette er ressourcekrævende så er det også et stort økonomisk spring. Nu har du mulighed for at blive partner hos Klinik Salomonsen, en klinik der har positioneret sig solidt på markedet og som har over 10 års erfaring.

 

En hverdag i Silkeborg

Er du uddannet kosmetolog, og kan se en fordel ved at tiltræde en eksisterende klinik, og kan se dig selv have en hverdag i Silkeborg? Arbejder vi ud fra samme værdigrundlag og passer kemien imellem os? Så kan det være starten på et nyt succcesfuldt samarbejde, i en unik og nyskabende klinik, som tilbyder alt fra Body SDS kropsterapi til ansigtsbehandlinger.
Du skal være villig til at investere både tid og penge, så vi sammen kan starte ud fra det bedste grundlag og med de bedste forudsætninger.

 

Klinik Salomonsen

Klinik Salomonsen blev etableret tilbage i 2008 og har siden udviklet sig markant og været med til at rykke grænser inden for behandlingsområdet. Klinikken drives af Krestine Salomonsen, som har en lang række nøje udvalgte uddannelser og certificeringer. Dermed er klinikken konstant blevet videreudviklet, til i dag at være blandt de førende i Danmark.
Læs mere om Krestine her: https://kliniksalomonsen.dk/krestine-salomonsen/

 

Hvorfor nu?

For at fremtidssikre klinikken og dermed yderligere vækst, søges der en partner, der går med drømmen om at blive selvstændig og som kan se synergien i at tiltræde i en etableret klinik, hvor der er plads til udvikling og nye idéer. Ved at kombinere kosmetologdelen og behandlerdelen, kan vi sammen stå stærkt og udnytte hinandens ressourcer.

 

Hvorfor ikke bare ansætte en mere?

For at bevare det høje kvalitets- og serviceniveau i klinikken, tror jeg på, at en partner lægger endnu mere sjæl i klinikken, og dermed også er med til at højne niveauet yderligere. Det er et faktum, at det er sjovere at arbejde, når den økonomiske gevinst står mål med arbejdsindsatsen og det daglige engagement.

 

Tror du på at 1+1 kan give 3?

Kan du se styrken i at være fælles om driften, idéer og udvikling?
Kan du se dig selv i en hverdag, hvor sparring og udvikling er i fokus?
Kan du bidrage med positiv energi og godt humør?
Tror du på at man ved fælles indsats, kan optimere hverdag og indtjening?

 

Tag kontakt til Krestine på info@kliniksalomonsen.dk eller via telefonen på 31215811 og hør nærmere om denne enestående chance. Måske netop denne kontakt kan være starten på en helt ny hverdag for dig.