Rosacea… man gør sig ingen anelse om hvor slemt lidt (eller meget) udslæt kan virke! Det klør, det stikker, det svier OG ikke mindst ser det herrens ud! I april dette år, brød mit ud i lys lue. Solen og varmen trickede det og jeg gik desperat til lægen. Lægen lavede en recept på Rozex og en henvisning til hudlæge. Ringede dagen efter til dem…. FEM måneders ventetid!

Jeg var ulykkelig over mit udseende og over smerten der fulgte med…
En af mine kollegaer anbefalede kosmetolog og jeg henvendte jeg mig til Krestine… Hun kunne se mig allerede to dage senere!! Hun trøstede, lyttede til mine frustrationer, plejede mit ansigt og kom med god og faglig vejledning. Jeg gik derfra en anelse fattigere, men virkelig rig på optimisme og håb for at mit ansigt kunne blive sig selv igen.

Mit rosacea går aldrig helt væk og jeg har nu lært, at det er vigtig at jeg plejer min hud så den fremover vil være mere modstandsdygtig! Og jeg har lært, at en tur til kosmetolog ikke kun handler om at man får en skøn ansigtsbehandling, man får også en empatisk og faglig drøftelse af det problem man kommer med og hjælp til at håndtere det.

Mit ansigt har det meget bedre efter kun en måneds tid…. Rozex stoppede jeg med, for det forværrede rosaceaen. Nu har jeg så god tid til at overveje om hudlægebesøget er relevant… Derfra får jeg jo først hjælp i september.

Stine