At få Body SDS elevbehandling hos Krestine er som at træde ind i en anden verden, her har jeg mit frirum, som så mange taler om!

45 min. selvforkælelse og ro (for det meste, tit snakker vi også om alt mellem himmel og jord).

Den magiske forvandling man gennemgår hos Krestine under en Body SDS elevbehandling, starter for mig når vi ses, og hun giver det største smil fra sig og et dejligt kram.

Jeg har fået Body SDS elevbehandling ved Krestine siden hun startede på uddannelsen, og jeg har det rigtig godt efter sådan en behandling. Det er ikke kun musklerne der bliver masseret, man får også kroppen og sjælen bearbejdet. Dele af behandlingen er sådan gyngende eller skubbende bevægelser så hele kroppen er i bevægelse, det giver mig en fornemmelse af vægtløshed og en dejlig form for energi løber igennem hele kroppen.

Hun kan med hendes magiske hænder nå ind et sted i musklerne, hvor en massør normalt ikke kommer, det gør ikke altid godt, lige når hun gør det, men bagefter kan man mærke en stor forbedring. Siger man at man har ondt ryggen, så er det ikke kun ryggen der får behandling, nej så skal f.eks. benene også lige i gang, da hele kroppen jo er et stort puslespil, og alle brikker skal ligge på sin rette plads!

Jeg bestiller ikke altid en ny tid, men jeg kan mærke på mig selv og i min krop, hvis der går mere end en mdr. imellem at jeg besøger Krestine.

Så vil du gøre noget godt for dig selv eller for nogle andre, så kan jeg anbefale, at man laver en aftale med Krestine, men pas på, det er vandedannende !!!!

Jeg har ønsket mig 5 gavekort til Body SDS elevbehandling i julegave af min familie, så jeg kan fortsætte med behandlinger næste år, når jeg trænger.

Knus og kram Nina Mikkelsen fra Aabenraa