kaos stress ADHD ADD traume PTSD

 

Det er ingen hemmelighed at jeg har haft en traumatisk barn/ungdom og et godt stykke ind i mit voksne liv.

Jeg har levet det meste af mit liv i kaos og stress – noget jeg har lært at navigere og være kreativ i.

Alderen har ikke ændret på mit stress niveau.

Man beregner stress på en skala fra 1-10, hvor 1 er “jeg er afslappet” og 10 er “jeg er ved at dø af stress”.

Jeg har, så længe jeg kan huske tilbage, altid været en 8-9, er altid på dupperne og jeg er en mega kontrol freak – i alle livets aspekter!

Jeg har været på sygehus fordi jeg troede jeg fik en blodprop i hjertet, men der ramte jeg bare 10eren og det har jeg gjort en del gange.

Jeg har ADD, OCD og PTSD, ingen af diagnoserne er sunde for hinanden og de tricket hinanden.

Jeg har levet med 8-9 på stressskalaen hele mit liv, så da jeg fik chancen for at få værktøjer til at regulere stressniveauet var det ikke længere bare et tilbud men et spørgsmål om at lære en ny egenskab.

Den største oplevelse i MIND HACK programmer var, at jeg har lært at trække vejret ned i maven. 

Igennem de 10 dage har jeg fået den vane, at jeg bruger 10min inden jeg skal sove på at geare ned og trække vejret roligt, jeg har endda startet lydbåndet forfra.

Jeg vil anbefale det her program til alle. Alle kan have brug for at lærer at trække vejret men især Angst, PTSD-ramte kan have glæde at dette forløb.

Krestine har en beroligende stemme, og er en god guide til afslapning. Efterfølgende vil jeg beskrive mig som en 7-8 på stressskalaen, der arbejder hårdt på at komme længere ned – Rom blev ikke bygget på én dag. Så jeg skal arbejde videre på at komme længere ned

Jeg føler at jeg har fået en indre ro

Renée Svanholm