Jeg bookede en ansigtsbehandling med Beauty Angel lys ved Krestine, da min hud trængte til lidt mere liv og udstråling. Efter behandlingen kunne jeg VIRKELIG se en stor positiv forskel fra før til efter behandlingen.
Den største AHA oplevelse var, at jeg fik lov til at få resten af masken med hjem. Så jeg vil rigtig gerne bruge produkterne ud fra Krestines hudanalyse. Jeg vil klart anbefale alle kvinder at få en ansigtsbehandling med hudanalyse.
Jeg fik en dybderens der giver mig en strålende og frisk hud. Det booster min selvtillid, når huden er frisk at se på.
Krestine er en super kompetent kosmetolog. Hun finder hurtigt ind til behovet og er god til at forklare hvad der skal ske og hvorfor. Produkterne hun anbefaler, er også til at betale for 🤗.
Der er en skøn energi omkring Krestine og glæder mig til at lægge mit ansigt i hendes hænder igen.
Anne-Belle Rindel Olsen