Zinzino kosttilskud

SUNDHED

Vi tilstræber at inspirere til et godt helbred med førsteklasses, testbaserede, videnskabeligt dokumenterede kosttilskud samt hudpleje- og livsstilsprodukter.
Tilføj liv til dine år med vores ernæringsmæssige sundhedskoncept.

 

Balance Oil

BalanceOil+ er en helt naturlig Polyfenol omega kosttilskud med et højt indhold af olivenpolyfenoler, omega-3 og vitamin D3. Det justerer og vedligeholder sikkert EPA- + DHA-niveauer og Omega-6:3-balancen i kroppen, mens du beskytter dine celler mod oxidering. Den indeholder en førsteklasses blanding af olier udvundet af vilde, små fisk og ekstra jomfruolivenolie.

Indhold: 300 ml

 

Pris 399 KR.
Månedsabonnement kun 249 KR.

Balance Oil med test

Balance Oli Kit med test

Få en unik indsigt i din krops Omega 6:3 balance og se de individualiserede “Før og Efter” BalanceTest-resultater, brug Zinzino BalanceOli, en førsteklasses blanding med naturlig fiskeolie, højt indhold af Omega 3 (EPA + DHA), oliven polyfenoler og vitamin D3, som beskytter cellerne mod rustning (oxidation) og justerer din krops Omega 6:3 balance, der understøtter normal hjernefunktion, hjertefunktion og immunsystem.

 

Pris 1.395 KR.
Efter købet modtager du 1 stk. balanceolie hver mdr. for kun 249 KR. pr. mdr.

 

Essent

Næste generations kosttilskud. Dette ultra-rene, molekylært testede Polyfenol Omega Balance kosttilskud tilpasser og vedligeholder Omega-6:3 balancen sikkert, beskytter cellerne mod rustning (oxidation) og understøtter normal hjernefunktion, hjertefunktion og immunsystem.

Indhold: 60 softgel-kapsler pakket separat i blisterpakninger, så de er så friske som muligt.

 

Pris 454 KR.
Månedsabonnement kun 349 KR.

 

Xtend

Xtend, vores mest avancerede immun- og kosttilskud som styrker immunforsvaret, er en enestående kilde til mikro- og fytonæringsstoffer, herunder 23 essentielle vitaminer og mineraler, samt rensede 1-3, 1-6 betaglucaner, der stammer fra bagegær, som beskytter og fornyer celler og væv. Xtend er det perfekte kosttilskud til BalanceOil og ZinoBiotic for at fuldende din sundhedsprotokol.

Indhold: 60 tabletter, samlet nettovægt 45 g

 

Pris 249 KR.
Månedsabonnement kun 199 KR.

 

ZinoBiotic+

ZinoBiotic+ er en særlig blanding af 8 naturlige kostfibre. Disse fibre metaboliseres i tyktarmen (den store tarm), hvor de støtter væksten af sunde bakterier. ZinoBiotic+ hjælper med at reducere hurtig stigning af blodsukkeret efter måltider og med at opretholde gode kolesterolniveauer. Fibrene fremmer mange sunde tarmfunktioner.

Indhold: 180 g

 

Pris 299 KR.
Månedsabonnement kun 199 KR.

 

Viva+

Viva+ er et helt naturligt kosttilskud der er udformet til at være stresslindrende, humørforstærkende og øge følelsen af velvære. Det vedligeholder et sundt velfungerende nervesystem og hjernefunktion, der bidrager til at du føler dig mindre træt og udbrændt.

Viva+ er en kombination af affron®, et standardiseret og patenteret ekstrakt af ren førsteklasses safrankrokus (Crocus sativus L) fra Spanien, et vitamin B-kompleks fra boghvede, magnesium fra havvand, jod og vitamin C fra acerola.

Indhold: 60 tabletter, nettovægt 18 g.

 

Pris 279 KR.
Månedsabonnement kun 179 KR.

 

Protect+

Protect+ er et naturligt kosttilskud, der understøtter dit immunforsvar, så du kan føle dig godt tilpas og forblive frisk. Det indeholder de effektive veganske vitamin D3 og C, som bidrager til et normalt immunsystem, samt effektive og klinisk dokumenterede 1-3, 1-6 betaglucaner. Protect virker bedst, når det tages dagligt, eftersom de vigtigste medfødte immunceller fornyes hvert 1-2 døgn, og alle skal primes for at kunne fungere effektivt.

Indhold: 60 kapsler

 

Pris 495 KR.
Månedsabonnement kun 299 KR.

 

Skin Serum, 30 ml

24 timers Skin Serum til ansigt og hals reducerer fine linjer og rynker. Forynger ved at genopbygge den ekstracellulære matrix og give huden modstandsstyrke og elasticitet.

Indhold: 30 ml

 

Pris 698 KR.
Månedsabonnement kun 349 KR.

 

Skin Serum, 50 ml

24 timers Skin Serum til ansigt og hals reducerer fine linjer og rynker. Forynger ved at genopbygge den ekstracellulære matrix og give huden modstandsstyrke og elasticitet.

Indhold: 50 ml

 

Pris 798 KR.
Månedsabonnement kun 399 KR.