Hudbøvl

Ansigtsbehandlinger med speciale i eksem i Silkeborg

Effektive behandlinger til dig der bøvler med huden!

 

I klinikken er der stigende tilgang af klienter der bøvler med huden.

Hvad enten det er rosacea, eksem, akne eller perioral dermatitis, så hæmmer det i hverdagen. Klienterne føler sig hæmmet, udfordret, holder sig tilbage, gemmer sig og aner ikke deres levende råd for at komme hudlidelsen til livs.

Det er der heldivis råd for!

Gennem de sidste 12 år har jeg hjulpet flere hundrede kvinder med hudlidelser.

Er det nemt og enkelt? NEJ!

Det kræver en del
– viden om lidelsen
– tålmodighed i at arbejde med huden
– mod til at prøve nye
– vilje til at være vedholdene

Jeg ser på det hele menneske når jeg behandler huden. Hvorfor? Fordi ALTING hænger sammen i kroppen.

Din hud spejler dit sind, din fordøjelse og din livsstil. Derfor arbejder vi 360 grader rundt om dig. For at hjælpe dig bedst muligt, hurtigt og effektivt videre mod dit mål om at få en sund, fin og stærk hud, så kigger vi / og arbejder på:
– din daglige og ugentlige hudpleje
– din kost
– din døgnrytme
– dine vaner

Sammen arbejder vi ikke kun på symptomerne, men på årsagen. Målrettet og effektivt.

Alt dette på 60 minutter?
NEJ. Vi arbejder sammen over en periode, ellers kommer du aldrig i mål. Din hud ændrer sig ikke over nat, den skal hjælpes, løftes, piskes, fyldes op, læres op og styrkes over tid.

Fælles for dem alle er:
Du skal have stillet diagnosen ved lægen. Jeg som kosmetolog må ikke stille diagnoser. Så for at være sikker på HVAD du lider af, så skal du en tur forbi din egen læge inden behandling.

 

EKSEM 

 

Eksem udgør 1/3 del af alle hudsygdomme. Det er en gruppe af hudlidelser som resulterer i inflammation af huden.

Karakteriseret ved rødme, infiltration, vesikeldannelse, kløe og udslæt. Der kan forekomme alt fra små blærer til en decideret fortykkelse af huden. Området som er påvirket, kan variere fra et lokalt sted til hele kroppen, det afhænger også af hvilken dermatitis der er tale om.

 

 

Forskellige former for eksem:
Allergisk kontakteksem
Toxisk kontakteksem
Fotokontakt eksem
Dyshidrotisk eksem
Nummulat eksem
Atopisk dermatitis

Generelle kendetegn:

  • Tør, sprækket og skællende hud
  • Rødt udslæt
  • Kløe, der kan blive ekstrem
  • Blærer i huden, som kan svie
  • Hævelse
  • Ømhed
  • Eventuelle vesikeldannelser

 

 

Behandling af eksem/dermatitis
Det er essentielt at pleje en hud med eksem, da huden ofte mangler fedtstoffer. Grunden til at huden mangler fedtstoffer skyldes at huden mangler fugt. Når huden er dehydreret, vil den blive mere reaktiv. Dette gør at man er mere modtagelig overfor ydre påvirkninger såsom varme, kulde og vand.
Når huden er, tør er det nemmere at kradse hul, dette kan øge risikoen for sårdannelse og infektion i huden.
Det er derfor vigtigt at forebygge tørhed i huden ved at anvende fugtighedscremer dagligt, og gerne flere gange om dagen. Man anbefaler cremer med et højt fedtindhold for at undgå at fugten fordamper fra huden. Om vinteren anbefales det som minimum at have en creme med et fedtindhold på 80%, dette vil fungere som en slags vinterfrakke, og holde på fugten i huden. Resten af året anbefales cremer med et fedtindhold på 40%. Cremerne bør indeholde aktive ingredienser. Der bør ikke være parfume i produktet, da folk med eksemer ofte har tendens til at udvikle allergi.
Det er vigtigt at man fortsætter med at bruge fugtighedscremer, selvom huden i en periode fremstår eksemfri.
Binyrebarkhormon, steroidcreme, hormonsalve eller kortisoncreme, alle det samme, bruges ofte til behandling af kronisk eksem, eller andre eksemer. Dette produkt kan kun ordineres af læge.
Hormoncremer er en symptombehandling, som vil ofte vil fjerne eksemet med det samme, men når man stopper med at bruge produktet, vil eksemet vende tilbage. Man må kun anvende hormoncreme i et begrænset omfang, da det har flere bivirkninger. Det vil på sigt nedbryde hudbarrieren, og gøre huden tyndere. Det vil derfor være nødvendigt at søge alternative behandlinger.

 

 

Kosten

SPIS gerne:
Bær, figner, papaya, agurk, bladgrønt, bladselleri, kål, spirer, søde
kartofler, gurkemeje, hvidløg, ingefær, koriander, aloe vera, brænde-
nældeblade, burrerod, chaga, rødkløver, vilde blåbær.

UNDGÅ: alle mejeriprodukter.

Kosttilskud:
Forevers aloe vera drikkegel. Den hjælper dine tarme, så når der er betændelse det ene sted, er der som regel også det andet sted.

 

Hudplejeprodukter

Det anbefales at bruge milde produkter, der gir masser af fugt, får ro på huden og hjælper huden med at hele op.
Jeg laver et personligt hudplejeprogram til dig.

Rosacea Akne PCO Perioral dermatitis eksem

Hudpleje workshop – Isabella

Hej Krestine Tusind tak for en lækker hudpleje workshop og for en dejlig aften. Vi er alle høje efter det 😄 Vi skal helt sikkert have flere af produkter! -Isabella Bach Nielsen

ME TIME pakke – Lotte Lajer

Jeg bookede en tid til ME TIME pakken, da det er et godt tilbud, der er fokus på velvære og jeg har rosacea. Det var virkelig rart og behageligt. Meget afslappende, så jeg har det lidt bedre. Krestine er dygtig og meget afslappet - dejligt at man ikke blve spurgt om...

KOMBI BEHANDLING ME TIME pakke

Jeg trængte simpelthen til selvforkælelse og havde spændinger i nakke/skuldre, så derfor bestilt jeg en ME TIME pakke ved Klinik Salomonsen.  Mit største AHA moment var hudanalysen. Wauw. Efter behandlingen havde jeg det fantastisk i kroppen men også i huden. Jeg var...

KOMBI PAKKE ME TIME pakke

Jeg trængte til velvære og til et boost til huden, så jeg bookede en ME TIME pakke ved Krestine. Helhedsoplevelsen var fantastisk! Bagefter havde jeg det helt fantastisk.  Krestine er sød, rolig og dygtig. Giver en rigtig god helhed for behandlingen. Jeg fik løsnet...

Jeg ELSKER kombipakker!

Jeg så at Krestine udbød ME TIME pakken og tænkte, at det var et godt tilbud. Så jeg ville prøve behandlingen af, og er meget tilfreds. Det der overraskede mig mest var, at det er så afslappende og lækkert. Ingen ubehag efter behandlingen. Jeg har ofte oplevet...

Afbalanceret hud med kurforløb

Jeg bestilte en tid til ansigtsbehandling ved Krestine da min hud er meget tør, og jeg har eksemhud i ansigtet.  Min største AHA oplevelse var faktisk, at jeg endelig har fået nogle virkelig gode produkter, og en rutine, som bare passer på min hud og virker. Jeg er...

Krestine er en super kompetent kosmetolog

Jeg bookede en ansigtsbehandling med Beauty Angel lys ved Krestine, da min hud trængte til lidt mere liv og udstråling. Efter behandlingen kunne jeg VIRKELIG se en stor positiv forskel fra før til efter behandlingen. Den største AHA oplevelse var, at jeg fik lov til...

Rosecea update

Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer

Purus Masken – min favorit

Jeg bruger både rensen og purus masken 2-3 gange om ugen og er rigtig glad for dem begge. Skulle der være en betændelse der driller lidt, kommer jeg bare en lille kladt af masken på.

Min ynglingsmaske

Transparent Collagen Masken er blevet en fast del af min hudplejerutine. Jeg kan lynhurtigt mærke, at den arbejder med min hud, blandt andet fordi den trænger HELT ned i huden og ikke bare lægger sig i et fedtet lag, man så får smurt ud på hovedpuden. Den holder min...