Kombi pakker

Wellness til kvinder i Silkeborg

P.S. Den bedste gave til hende du vil give en overraskelse, forkælelse og give tid til sig selv!
Wellness til kvinder i Silkeborg.

'RELAX' pakke

 

Behandlingen er max afslappende og er beregnet til dig, der trænger til  at komme helt ned i tempo. 

Behandlingen inkluderer en fuld rygmassage samt ansigtsmassage.

Mange af mine klienter der booker denne behandling døjer med spændingshovedpine, nakkespændinger, træthed, kæbespændinger eller skuldre der søger op til ørerne.

Pris 845KR.
ca. 60 min.

'ME TIME' pakke

 

Behandlingen er til dig der vil forkæles med massage og ansigtsbehandling. -den mest solgte kombipakke!

Behandlingen inkluderer fuld rygmassage & ansigtsbehandling.

I rygmassage løsnes du op fra kraniekanten, og helt ned til lænden. Mange døjer med spændinger grundet arbejde, for meget press eller dårlig kropsholdning. Uanset hvad, så blik du løsnet op i denne klassiske rygmassage.
Ansigtsbehandlingen er ikke kun ren forkælelse, men også en effektiv behandling til dig der kan være udfordret på den ene eller anden led med huden.
Om du er træt af manglende glød, tørhed, sart hud, solskader, betændelse eller andet, så kan vi arbejde på det i denne behandling. Her får du hele pakken; fra rens, dybderens, peeling, massage, maske, Beauty Angel lys, til cremer.
Alt i alt er denne kombipakke en helhedsorienteret oplevelse for dig.
Den mest solgte pakke til Wellness til kvinder i Silkeborg
 

Pris 1043KR.
ca. 105 min.

'FLOW & GLOW' pakke

Behandlingen er til dig der både vil have kropsterapi og en ansigtsbehandling der forbedrer hudtilstanden.

Behandlingen inkluderer Body Flow kropsterapi og ansigtsbehandling.

I denne kombipakke handler det om at gå dybere. Dybere i kroppen (både muskler, led, organer, sener & sindet). Dybere i huden. Det handler om effektivt at komme hurtigere videre mod dit mål; hvad enten det er ro på, mere energi eller slippe det der fylder.

I kropsterapien arbejdes HELE kroppen igennem for at løsnes op. Jeg afspænder både muskler og organer. Jeg løsner led og letter sindet. -en fantastisk behandling. Ansigtsbehandlingen har fokus på din nuværende udfordring, hvad enten det er rynker, betændelse, sart hud eller manglende glød.

Pris 1610KR.
ca. 135 min.

'AMAZING FACE' pakke

 

Behandlingen er til dig der både vil have dybdegående terapi og forkælende behandling i ansigtet.

Behandlingen inkluderer Ansigtszoneterapi & ansigtsbehandling.

Der er flere måder at arbejde i ansigtet på. Både med effektive hudplejeprodukter, men også terapeutisk med hænderne. En behandling der går dybere på flere planer. -ikke kun i ansigtet, men faktisk mærkes det i hele kroppen.

En af de mest solgte pakker til Wellness til kvinder i Silkeborg

Pris 737KR.
ca. 75 min.

'CALM DOWN' pakke

 

Behandlingen er til dig, der døjer med spændinger i ryggen, og i ansigtet/kæben.

Behandlingen inkluderer Rygmassage & ansigtszoneterapi.

Hør lige her: Som Anemone siger: Denne behandling burde ALLE gi’ sig selv jævnligt. Det handler ikke kun om at få løsnet op i musklerne, det handler også om at gi sig selv den gave det er at lade mig arbejde med dig på et dybere plan. At du tør gi helt slip og dykke ned i briksen, for så at komme op til overfladen igen med en lethed, en afslappethed, ny energi og et større smil på læben.

Pris 908KR.
ca. 60 min.

'DEEP TOUCH' pakke

 

Behandlingen er til dig, der døjer med spændinger i hele kroppen, også i kæben, hovedet og føler at hovedet/ansigtet skal løsnes.

Behandlingen inkluderer Body Flow kropsterapi & ansigtszoneterapi.

Her går vi dybt i HELE kroppen, og i HELE ansigtet. Alle strukturer skal ha hjælp itl at afspændes. Det kan være svært selv at afspænde alt i kroppen, selv at slappe helt af, selv at give slip på det der tynger.

Det er det vi arbejder på her i behandlingen.

Pris 1160KR.
ca. 75 min.

'GODDESS TREATMENT' pakke

 

Behandlingen er til dig der vil have HELE PAKKEN!

Behandlingen inkluderer Body Flow kropsterapi, Ansigtszoneterapi & ansigtsbehandling. 

Én ting er sikkert:
Du går herfra med ny energi, en ro i kroppen & glød i ansigtet.
-og så tager det MEGET MINDRE tid end et spaophold!

Pris 1610KR.
ca. 135 min.

Jeg kan uden problemer anbefale det. Jeg var så heldig at få en stor behandling på 2.5 time i fødselsdags gave, og jeg vil sige, at pengene ikke gik til spilde!
Jeg fik almindelig rygmassage og ansigtsbehandling. Plus jeg fik ordnet mine bryn og vipper. Jeg har ingen ting at sætte fingre på overhovedet! Servicen er tip top, og behandlingen er uimodståelig! Det eneste jeg skal passe på med er, at jeg ikke bliver alt for afhængig af at komme der hver dag!
Tusind tak for den mest afslappende behandling og ikke mindst den gode service!

Elisabeth Elvira Kurtzmann

Teenage ansigtsbehanding – Bonnie

Min datter på 13 år, har været til en teenage behandling. Hun følte sig tryg og i gode hænder hos dig. Så det kan varmt anbefales at sende sine unge mennesker med problemhud, ned til dig.

Sugaring – Aabenraa

Tak til Krestine, som er en super dygtig kosmetolog. Kan varmt anbefale den naturlige sukkervoks. En voks som er god, når man har sart hud og den hæmmer hårvæksten. Mange venlige hilsner her fra Sønderjylland

MIND HACK – Mette J.

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Min største AHA-oplevelse i MIND HACK var, hvor hurtig jeg kan komme i ro. Efter de 10 dage med MIND HACK programmet har jeg det godt og er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet...

Beauty Angel – Inga Ziemele

Hej Krestine. Tak for i dag. Synes jeg har det så godt efter mine besøg hos dig . Og vil lave lidt reklame til dine kunder om Beauty Angel lyset. Jeg er 37 år, mor til 2 børn, så jeg er en del igang i min hverdag, og har glemt mig selv. 😖 Så i januar måned 2020...

Body Mind Deep Dive – Signe Kahle

"Jeg har fået svar på min Body Mind Deep Dive som skønne Krestine har analyseret! Jeg indrømmer gerne, at jeg er et kontrol menneske og min egen værste fjende med hensyn til mine mål og drømme mht sundhed for mig! Jeg har i dag aftalt med Krestine, at jeg skal arbejde...

MIND HACK – Heidi Jørgensen

Efter de 10 dage med MIND HACK processen har jeg det fantastisk, mere oplagt, mere energi og er blevet bedere til og håndtere stress. Næste skridt er helet klar og lytte bedere til kroppen fremadrettet. Jeg tænker det er egnet både til forældre, karriere mennesker og...

MIND HACK – Mia Ilse Svenson

Min største overraskelse var, hvordan jeg kunne få ro på hurtigt. Nu her efter de 10 dage med processen har jeg bedre styr på min urolighed og uoverskuelighed - og forsøger at huske mig på at være i nuet, nyde og accepterer. Skal blive ved. Jeg vil anbefale det til...

Ansigtsbehandling – Dorte

1000 tak for fantastisk behandling. Man føler sig virkelig velkommen i de skønne omgivelser. Dejlig modtagelse og fantastisk ansigtsbehandling! Krestine forklarede hvad hun gjorde og brugte af produkter undervejs. Man føler sig som en lille prinsesse når man bare...

Ansigtsbehandling – Ellen

Tak for en på alle måder rigtig god og behagelig oplevelse. Min hud var blød som fløjl. Jeg kommer helt sikkert igen.

Visionen af dit drømmeliv – Monique Westermann

Grunden til at jeg tog VISIONEN af dit drømmeliv programmet var, at jeg døjede meget med stress, angst og indre uro. Det der overraskede mig mest ved programmet var, hvor effektivt metoden og opgaverne er. Efter de 15 dage med VISIONEN af dit drømmeliv har jeg det...