Visionen af dit drømmeliv

Definer hvad der gør dig lykkelig på alle 10 livsområder, så du kan skabe det liv du ønsker dig.

Et lykkeligt liv som føles godt hele vejen igennem – det er nok enhver ambitiøs kvindes drøm.

Men de fleste blir stående ved drømmen. 

Hvis du er lykkelig på nogle områder, men leder efter hvad der gør dig lykkelig på andre områder, så vil du i løbet af 4 uger udvikle din store livsvision – sådan så den svarer 100% til dit autentiske jeg. 

Det der tit mangler for at lade dine livsdrømme gå i opfyldelse er tilliden til dig selv, tilliden til at kunne opnå mere end du gør pt. Mange tror, at hvis de presser sig selv længe nok og fungerer som de “bør”, så når de på et tidspunkt automatisk i mål og belønnes med det de ønsker. Men det passer ikke! Hvis du beslutter dig for at leve videre som du har gjort hidtil, så bliver du ved med at få det du altid har fået.

Ikke at have tillid til sig selv og verden udløser en energimæssig blokade/stagnation, som hindrer dig i at skabe et autentisk liv indefra og ud. Det holder styrken væk fra at det rent faktisk er muligt at realisere din store drøm.

Hvorfor er der nogle mennesker der kæmper hver dag, mens andre med de sværeste forudsætninger lever lykkeligt og tilfreds? Hvorfor lykkedes det for nogle kvinder at leve et lykkeligt familieliv & være succesfulde på arbejde?

Det handler om, at du har brug for viden omkring hvad der virkelig er i overensstemmelse med dig og at ha’ tillid til at udleve det.

 • Du har på fornemmelsen at dit liv suser forbi dig? Du fungerer bare og du lever mindre og mindre som dig selv?
 • På arbejde har du succes, men privatlivet er der ikke udvikling i? Du er ambitiøs og har altid givet gas og opnået det du ville?
 • I dit liv er der ikke balance på alle livsområder. Inders inde ved du at det ikke holder i længden, for det er ikke sundt og du tvivler på hvor længe du kan holde til det endnu.
 • Er du stadigvæk hæmmet i forhold til at gå efter din sande drøm og mål?
 • Dybt i dig ved du at meget mere er muligt for dig, end det du lever lige nu. Og at der MÅ være være en vej for dig.
 • Uanset hvad nægter du at genleve sidste års kedelige liv? Du leder efter klarhed omkring hvad der virkelig gør dig lykkelig?

 

Lav din egen personlige vision af et lykkeligt liv

Jeg ønsker for dig at du får klarhed omkring din vision. For du kan kun blive lykkelig i dit liv, når hvert livsområde svarer præcist til dig. Hvis du har succes på arbejde og tjener penge, men ikke har noget socialt liv eller lever i et lykkeligt parforhold, så er det ikke et lykkeligt liv.

Det handler om at få alle livsområder i balance. Svarende til at der ikke er nogen penge der kan gi’ dig kærlighed. Uanset hvor meget succes du har på jobbet kan det ikke erstatte en familie og sande venner. Du burde ikke leve efter enten-eller princippet, men åbne muligheden for at blive skaber af dit eget liv.

Jeg vil gerne opfordre dig til at mærke

HVEM DU ER OG HVAD DU VIL HA! 

 

I løbet af 15 dage vil jeg gerne gi’ dig rum til at overveje hvordan du i fremtiden vil leve på hvert livsområde.

Hertil har jeg udviklet et koncept til dig, som fører dig hen til visionen af et lykkeligt liv. Det er virkelig vigtigt at få defineret.

For jo mere klar billedet er af det du vil ha’ og leve, jo lettere er det for dig at få max ud af det her program.

Med definitionen af dine 10 livsområder får du et KOMPAS der fører dig til dit lykkelige liv.

 • Definer et krystalklart billede på hvert område
 • Få fortidens begrænsninger frem i lyset
 • Find din autentiske vej
 • Få alle områder i balance
 • Find dine egne sabotager
 • Kortlæg dit store HVORFOR i livet

Det du lærer i løbet af de 2 uger:

Visionen af dit drømmeliv og definere den bedste version af dig.

Både igennem min egen personlige udvikling og igennem arbejdet i min klinik har jeg udviklet denne metode til at du igennem spørgsmål, visualiseringer og meditationer kan forbinde dig med hvad der svarer til dit autentiske jeg.

 

Arbejde
Økonomi & succes
Venner & familie
Omgivelser & hjem
Spiritualitet & mening
Krop & sundhed
Kærlighed & partner
Personlig udvikling
Følelser
Livskvalitet & livstil

Følgende er indeholdt i Visionen af dit drømmeliv

 • Hver dag modtager du en mail med en lydfil for at få klarhed omkring ét livsområde og gå i dybden med det.
 • Alle lydfiler ligger i Soundcloud som automatisk åbnes når du klikker på lydfiler i din mail. Derudover får du en workbook med alle opgaver.
 • Inden du starter kan du printe din workbook (PDF).
 • Når du har betalt for kurset modtager du direkte adgang til 1. mail med 1. opgave, og så kan du gå igang med visionen af dit drømmeliv.
 • OBS. Du kan vælge at bruge én dag eller 2-3 dage på hvert område. Du behøver ikke kun bruge én dag på et område og så starte på næste område dagen efter. Du kan vælge at bruge længere tid pr område, og dermed tage programmet over 30-45 dage.

 

Send mig en besked så du kan komme igang snarest.

2 ugers online

‘Visionen af dit drømmeliv’

inkl. workbook

1.499,- kr.

Som bonus modtager du kvit og frit 9 dybt transformative visualiseringer & meditationer:

 • Visualisering: I dag om 5 år.
 • Visualisering: Vibration Boost
 • Meditation: Next Level.
 • Visualisering: Dine milesten.
 • Meditation: Giv slip.
 • Visualisering: Prioritering.
 • Meditation: Kropsafspænding.
 • Visualisering: Dit budskab.
 • Meditation: Vibration Boost.

Samt en ekstra vild overraskelse på DAG 10.

Mit mål er at hjælpe dig med at finde ud af hvad du i virkeligheden brænder allermest for, hvad du som ambitiøs kvinde har af mål og drømme, og hvad du konkret vil ha ud af livet på de 10 livsområder.

Du får alle mine bedste værktøjer til at hjælpe dig på vej til at blive dit sande jeg, så du kan komme hurtigere og lettere i mål.

Jeg tror ikke på tilfældigheder, så du er her af én bestemt årsag.

Der er meget mere muligt end det du tror og har på nuværende tidspunkt.

Jeg glæder mig til at følge dig på din vej.

Kærlig hilsen
Krestine

VISIONEN af dit drømmeliv

Pris 1499,- DKK.

Har du spørgsmål til programmet?

14 + 11 =

Det der med disciplin var ikke noget min rygrad havde.

Inden jeg afprøvede VISIONEN af dit drømmeliv, var jeg faktisk sløv i optrækket – og havde rigtigt mange undskyldninger for IKKE at gøre tingene. (mad, træning, etc)

Mit forhold til mad har altid været a h til…. enten overspiste jeg eller oz var jeg på kur (som altid var mislykket). Det der med disciplin var ikke noget min rygrad havde.

Der har – efter at have hørt lydfilerne – forandret sig et eller andet indeni i mig.
Jeg spiser nu når jeg er sulten, lytter og nærer min krop….fordi min hjerne er blevet mere rolig.
Jeg har ikke den dårlige samvittighed hele tiden, fordi jeg for en gangs skyld kan stå fast.

Specielt den extra gave man får – VIBRATION BOOST & AFSPÆND KROPPEN, giver mig rigtigt meget.
Ligeledes er Vision Board det helt store hit ved mig.

Det er så fedt med alle de AHA oplevelser man får. Da forløbet var overstået tænkte jeg ;
Den kære Krestine har egentligt ikke sagt noget jeg ikke ved – men hun har saftsuseme mig sat tingene i perspektiv & givet mig en ro på, som jeg længe har længtes efter.♥️

Jeg tænker tit ; hvor var Krestine da jeg var ung❓
For med disse midler kan man skåne sig selv, for rigtigt mange fejltagelser & slag i hovedet.

Kærligst
Sus G🌸

Susan Geest 53 år.
Forh. frisørfaglærer – nu førtidspensionist ( jeg skrev det sq😅)
Syg i 14 år af uspec. bindevævssygdom.
Gift på 30’ år med verdens dejligste mand 💙🤩
Elsker livet & er dybt taknemmelig for hver dag jeg står op.♥️

Pga. min sygdom kan jeg ikke være aktiv så meget som jeg burde, derfor er madens næringsindhold meget vigtig for min krop & sjæl.

Susan Geest

Min eneste fortrydelse er at jeg ikke havde hende i mit liv længe før…

Jeg har fulgt Krestines online koncept – VISIONEN til dit drømmeliv – i løbet af 15 dage fik jeg sat fokus på de livsråder jeg havde brug for at arbejde med.

Indrømmer gerne jeg måske var lidt skepsis inden, men den blev hurtig gjort til skamme, for selv om vi ikke sad overfor hinanden så var Krestine med mig hele vejen. En mail tikkede ind hver dag med lydfiler med opgaver plus afspænding/bonus fokus retninger. Jeg ved nu hvad jeg selv kan gøre for at flytte mig fra A -B i den retning jeg ønsker, i det tempo jeg ønsker.

Efterfølgende har jeg været til Body Flow behandling i Kjellerup, og det var en fuldstændig mindblowing oplevelse, som kronisk smertepatient kan det være svært at slappe af og give sig frit hen til en person, men Krestine forstår at lytte, være nærværende og meget forstående. Ingen tvivl om hun rent faglig er meget dygtig, men rent menneskelig besidder hun evner ud over det sædvanlige.

Min eneste fortrydelse er at jeg ikke havde hende i mit liv længe før, men nu er hun her og nu slipper jeg hende ikke igen. Varmeste anbefalinger herfra.

Jeanette Nielsen

…så skal man give sig selv den gave at tage dette forløb

Krestines “Vision af dit drømmelive” har fået mig til endelig at indse, at jeg arbejdsmæssigt skal igang med noget helt andet. Det er via forløbet blevet soleklart for mig, at jeg skal følge min passion og har derfor også valgt, at starte på ny uddannelse til maj 2020.
 
Jeg har dog længe godt vidst, at der skulle ske noget ift. mit nuværende job, men hvad og hvordan har været et STORT spørgsmålstegn. Dette er gennem forløbet blevet fuldstændig klart for mig, og kan nu slet ikke forstå, at jeg har taget så lang tid om at finde ud af det.
 
Jeg kan kun give dette forløb min varmest anbefaling. Så hvis man søger afklaring på nogle af sine livsområder eller blot vil blive endnu klogere på hvem man selv er, så skal man give sig selv den gave at tage dette forløb.
Mette Leth Nielsen

…glemte passioner blev gravet frem igen og gjorde mig, og gør mig glad

Som det første skal der lyde et stort tak til dig Krestine, “Visionen af mit drømmeliv” og alt hvad der hører til, er en gennemtænkt og struktureret plan, hvor du guider en gennem de 10 livspunkter og hvor man fra dag til dag finder ud af mere  om sig selv og føler sig mere tilpas.

Jeg startede med det  3 uger før min datter blev født og der var mange uklarheder i mit liv på det tidspunkt. Selvfølgelig, det første barn sørger sikkert altid for lidt uro i systemet og der plopper tanker op, man ellers ikke havde.

Og lige præcis der stod jeg: Hvor længe kan jeg blive hjemme hos mit barn? Hvordan skal mit arbejde og min hverdag se ud efter barsel? Hvor vil jeg egentlig bo? Er jeg tilfreds der hvor jeg er nu? Og hvad er det bedste for min datter, for vores nye, lille familie? Er der måske andre muligheder, jeg ikke har tænkt før?… Og ja, det er der!

Og med Krestines guide gennem programmet kom jeg frem til, hvad jeg egentlig gerne vil med mit liv og længst glemte passioner blev gravet frem igen og gjorde mig, og gør mig glad.

Pludselig var der et hav af muligheder, som jeg ikke havde tænkt som muligheder før.

Det korte af det lange er:

En lidt forvirret og uklar, højgravid Louise fik masser af ideer gennem processen og fødte en pige en uge efter processen var afsluttet. Mere klar i hovedet end jeg havde været i lang tid  og mere klar til det nye liv, et drømmeliv som nu er klar til at blive virkelighed.

Tak Krestine.

Louise Andresen-Gildberg

Rosecea update

Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer

Sugaring & Waxing – Katarina

Jag är meget tillfreds med min sugaring av intim og armhuler.

Hudpleje workshop

Vi besluttede at bestille Krestine til en dameaften, og det fotryder vi bestemt ikke. Hun kom med både baljer, svampe og produkter, og vi fik et fantastisk hudpleje arrangement og en grundig gennemgang tilpasset os hver især. Det var både super hyggeligt og lærerigt,...

Purus Masken – min favorit

Jeg bruger både rensen og purus masken 2-3 gange om ugen og er rigtig glad for dem begge. Skulle der være en betændelse der driller lidt, kommer jeg bare en lille kladt af masken på.

Teenage ansigtsbehanding – Bonnie

Min datter på 13 år, har været til en teenage behandling

Ansigtsbehandling – Dorte

1000 tak for fantastisk behandling.

VISIONEN af dit drømmeliv – Jeanette Nielsen

Jeg har fulgt Krestines online koncept - VISIONEN til dit drømmeliv - i løbet af 15 dage fik jeg sat fokus på de livsråder jeg havde brug for at arbejde med. Indrømmer gerne jeg måske var lidt skepsis inden, men den blev hurtig gjort til skamme, for selv om vi ikke...

VISIONEN af dit drømmeliv – Susan Geest

Inden jeg afprøvede VISIONEN af dit drømmeliv, var jeg faktisk sløv i optrækket – og havde rigtigt mange undskyldninger for IKKE at gøre tingene. (mad, træning, etc) Mit forhold til mad har altid været a h til…. enten overspiste jeg eller oz var jeg på kur ( som altid...

Grundtræning – Uta Hansen

Efter 2 timers træning i gruppen har vi trænet hele kroppen og er kommet af med både spændinger, stress og den ene eller anden skavank.

Rygmassage – Claus og Marianne

Det var SÅ god kundeservice – men også en oplevelse af nærvær, omsorg og stor ro. TAK for det, vi kommer helt sikkert tilbage.