Jeg havde læst om Body SDS og besluttede, at jeg ville prøve det.
Jeg lagde mig på briksen hos Krestine. Som altid (har fået andre behandlinger hos hende) føler man sig straks godt tilpas og i trygge hænder. Travlheden bliver ligesom parkeret foran klinikdøren, og man træder ind i en hule af ro og fred.
Krestine får forklaret mig, at Body SDS ikke er at sammenligne med ordinær massage – og det har hun da fuldstændig ret i.
 Hun arbejder sig igennem kroppen ved at trække, ryste og massere samtidig med, at hun hjælper dig til at trække vejret på den helt rigtige måde, for at få det optimale ud af behandlingen.

Vejrtrækningen er ikke så let at få på plads. Man kan godt føle sig lidt fjollet, når man på udåndingen skal sætte lyd på, men Krestine hjælper ved selv at sætte lyd på – så er man ligesom 2, der er fjollede 🙂

Den vildeste følelse får jeg, da hun når maveregionen. Hun masserer og trykker så dybt, at man kan MÆRKE, at hun masserer tarme og indre organer – det er her følelserne sidder. Kroppen reagerer kraftigt med korte og lange elektriske stød. Det er tegn på at vi ”har fat i noget”, som Krestine siger. Jeg begynder at grine (nogle begynder at græde). Krestine roser mig for de reaktioner jeg har undervejs og jeg kan mærke, at min krop giver mere og mere slip, jo længere vi når i forløbet.

Efter endt massage er jeg HELT blød indvendig og UFATTELIG træt. Faktisk har jeg aldrig været så træt og søvnig efter nogen behandling før. 
Jeg sover efterfølgende 12 timer i træk, og der går et par dage, inden trætheden slipper taget i mig. Men det er kun tegn på, at behandlingen har sat gang i en proces, der er god for mig.

PRØV det – det er vildt og noget helt andet end massage.
Det er ikke sidste gang jeg gør det, i hvert fald.