Vælg en side

SMART Sundhed

SMART Sundhed

 

Hvad betyder din sundhed for dig? Hvad er du uden din sundhed? Hvor meget er din sundhed værd?

Er der rod i din sundhed, er der rod i dit liv.

Dette er spørgsmål der beskæftiger de fleste af os mere og mere. Eftersom sundhed er et kæmpe emne pt., så handler det først og fremmest om at optimere din sundhed, så du kan få din hverdag til at fungere bedst muligt.

Hvordan kan du gøre det – let og enkelt? Det er netop det jeg gerne vil hjælpe dig med helt konkret, så det passer til dig.

SMART Sundhed handler om at få præciseret hvor du er nu, hvor du vil hen, og hvordan du kommer derhen.

Jeg analyserer din nuværende sundheds situation, i forhold til krop & sind, og forklarer dig efterfølgende detaljeret, hvad der nøjagtigt kan ske, for at du endeligt kan få meget mere energi og komme videre mod dine mål.

 
 
 
Hvis du vil ha’ absolut KLARHED om din nuværende tilstand og få fokus på hvad du vil nu…
 
➡️ så kom igang nedenfor.
 
 
 
Når du har booket ryger du direkte videre til din analyse med ca. 130 spørgsmål, som du starter med at svare udførligt på, online.
-tag dig go’ tid til dette.
 
Så snart jeg har modtaget dine svar vil jeg gå igang med at analysere dem.
 
Jeg vender tilbage med forslag til tidspunkter for en snak via Skype, Zoom eller telefon om dine svar og konkrete forslag til hvordan du kommer videre her og nu.
 
Dernæst lægger vi en SMART plan, så du kan komme videre mod dit mål.
SMART står for:
S = Specifikt
M = Målbart
A = Ambitiøst
R = Realistisk
T = Tidsbestemt
 
Efter 30 dage tager vi en opfølgende samtale for at se hvor tæt du er på dit mål.
 
Det er SMART!
 
 
 

SMART Sundhed

Pris 999kr.

LIGE NU 250,- DKK

Har du spørgsmål om programmet?

10 + 3 =

Akne ansigtsbehandling – Kirstine Karensen

3 behandlinger hos Krestine, det var det eneste, der skulle til!

Body Flow kropsterapi – T R Y L L E F I N G R E – Signe Kahle

" T R Y L L E F I N G R E 🙌🏻⭐️. Efter Krestine havde analyseret min Body Mind Deep Dive trykkede hun på ALLE de rigtige steder på min krop, hun har tryllefingre hvis du spørger mig 🙋🏼‍♀️. Jeg kan vitterligt stadigvæk mærke min krop arbejde og det snurrer helt ud i...

Ansigtsbehandling – Ellen

Min hud var blød som fløjl

Grundtræning – Uta Hansen

Efter 2 timers træning i gruppen har vi trænet hele kroppen og er kommet af med både spændinger, stress og den ene eller anden skavank.

Rosecea update

Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer

Sugaring & Waxing – Katarina

Jag är meget tillfreds med min sugaring av intim og armhuler.

Body Flow gir energi – Lone Holm

"Hej Krestine🤗🤗 Jeg kom i din klinik i går, havde jeg stort set ondt i hele kroppen især nakken- skulderne -hofterne -lænden -oppustet mave og følte mig utrolig træt. Efter min 90 minutters behandling hos dig, føler jeg stort set ingen smerter og for første gang i...

VISIONEN af dit drømmeliv – Jeanette Nielsen

Jeg har fulgt Krestines online koncept - VISIONEN til dit drømmeliv - i løbet af 15 dage fik jeg sat fokus på de livsråder jeg havde brug for at arbejde med. Indrømmer gerne jeg måske var lidt skepsis inden, men den blev hurtig gjort til skamme, for selv om vi ikke...

MIND HACK – Heidi Jørgensen

Efter de 10 dage med MIND HACK processen har jeg det fantastisk, mere oplagt, mere energi og er blevet bedere til og håndtere stress. Næste skridt er helet klar og lytte bedere til kroppen fremadrettet. Jeg tænker det er egnet både til forældre, karriere mennesker og...

MIND HACK – Mette J.

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Min største AHA-oplevelse i MIND HACK var, hvor hurtig jeg kan komme i ro. Efter de 10 dage med MIND HACK programmet har jeg det godt og er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet...