Jeg er på en rejse, en rejse jeg aldrig havde troet jeg skulle på eller dykke ned i‼️.
Kommer helt bag på mig at voksen livet kunne være så hårdt.

Jeg har aldrig kigget tilbage og fortrudt mit liv til den person jeg er i dag.
Få gange har jeg flygtet fra nogle mennesker der ikke ville mig det godt. Tværtimod mega stolt af den jeg er i dag.
Jeg lærer nyt i livet hverdag.
Og det må man sige jeg også gør lige nu.

Jeg er i en proces lige nu med mig selv hvor jeg er blever ned gjordt her i mit voksen liv jeg er sindsyg ked af det , jeg er nervøs, bange, og mega spændt… det at gå igang med at arbejde med sin underbevidsthed er sindsygt hårdt og havde aldrig troet jeg skulle opleve det som sker lige nu.. pludselig giver alt mening nu med den oplevelse jeg har fået taget til mig på egen krop. Men denne gang kan jeg ikke flygte som jeg tidlige har gjordt. jeg nød til at tage kampen op mod min frygt… og jeg skal nok vinde den 🙏🏽.. kan mærke allerede nu efter min anden behandling hos @klinik.salomonsen er jeg mere glad… men spændt på hvordan rejsen til næste gang bliver til vi skal ses igen 🧡.. nu skal alle mine tanker lige falde ned og jeg skal lige fange dem alle sammen..

Er så stolt af jeg har min kære Bobo som prøver så smukt at forstå min rejse og alle mine kære der står mig så nære som kender mig. 🙏🏽tak

Ps. Jeg glæder mig vildt til at stå stærkt på den anden side og være mig selv igen og endnu mere en skærk Anne ✌🏽
noget jeg er mega mega stolt af er at være en ægte dame frisør 💪🏽 og min helt egen chef‼️ og har verdens dejligste kunder. TAK jeg havde lige brug for at lette hele mit hjerte 100%

Husk at passe på jer selv og det røde hjerte i har, mærk jer selv, og sig fra 🙏🏽💋

Kram til alle , Anne