Ansigtsbehandlinger til mænd i Silkeborg

Ansigtsbehandlinger med speciale i akne, rosacea, eksem, i Silkeborg
Ansigtsbehandling mand mænd hudpleje

Effektive behandlinger

 

Når jeg laver en ansigtsbehandling til mænd, er DIT MÅL det jeg altid har fokus på.

Jeg arbejder med produkter fra:

Klinik Salomonsen bruger Medex produkter.

 

 

Vær OBS på, at det er en kæmpe fordel at være barberet dagen i forvejen, så du der er så meget fri hud i ansigtet som muligt. -med mindre du har fuldskæg ;0)

Hej Krestine
Tænker hver dag når jeg renser mit ansigt, at jeg har lyst til at give dig en Update.
Jeg (og især mit ansigt) har det simpelthen så godt!
Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer, masser af væske og svovlsæbe plus svovlpasta!
Mit blev trigget af varme og sol (og alkohol har jeg fundet ud af)…. Så jeg var drøn nervøs for vores ferie på Kreta- smurte og smurte med solcreme og alm. creme og mit ansigt har aldrig været finere!
Håber du er flyttet godt ind i dine nye lokaler!
Tænker jeg må forbi dig en dag og forkæle mig selv med en ansigtsbehandling
Venlige hilsner Stine

Stine

"Den Lækre"

 

Dyk ned i briksen imens jeg sætter gang i din hud. En symfoni af tilpassede produkter møder massage, forkælelse og aktivering af cellerne!

Pris 791KR.
ca. 75 min.

"Basic"

 

Er du ny i klinikken, eller har du aldrig prøvet en ansigtsbehandling før?
Vil du ha’ fokus på det væsentlige, blive klogere på din hud og gå klogere og styrket hjem til at kunne arbejde videre mod en sundere og stærkere hud?
Så er denne behandling til dig.

Pris 692KR.
ca. 60 min.

"Hudbøvl"

Denne behandling er til dig, som virkelig har ballade & bøvl med huden!

Dig, som døjer med meget sart, betændt eller beskadiget hud:
Solskader/pigmentforandringer, ar, rødme, rosacea, eksem/dermatit, psoriasis, couperose, sart hud, udbrud eller akne.

Dyk ned i briksen imens jeg laver arbejdet. Din hud skubbes igang med aktive ingredienser, så optimeringen starter. Huden skal have ro på, fyldes op og hjælpes videre.

I behandlingen indgår rens, dybderens, peeling, udrensning, maske, Beauty Angel collagen lys og den helt rette cremepleje, samt vejledning til plejen derhjemme.

Her handler det ikke kun om huden, men også om din livsstil.
Vi kommer hele vejen rundt, så du går klogere og styrket hjem til at kunne arbejde videre mod en sundere og stærkere hud!

Pris 791KR. første behandling
ca. 60 min.

Kurforløb 584,-KR. pr. behandling.

"Den Kliniske Med Syrer" - BioAktiv


Er du resultatorienteret, målrettet & ambitiøs, så tar du denne behandling!

Behandlingen er “en døråbner” for alle andre, mere dybe og avancerede ansigtsbehandlinger med syrer.
Læn dig trygt tilbage imens jeg sørger for at din hud forbedres her og nu. Det handler om at gi huden et kærligt spark, at optimere.

Pris 791KR.
ca. 60 min.

"Den Aktive Med Syrer" - Glycol


Er du resultatorienteret, målrettet & ambitiøs, så tar du denne behandling!

Hér arbejder vi med flere avancerede og aktive syre som skaber resultater i din hud ’’her og nu’’.

Hér har vi muligheden for at skræddersy behandlingen, til den hudtilstand du har.

Pris 845KR.
ca. 60 min.

"Ultimativ fornyelse" - SRC

 

Som navnet indikerer – ultimativ behandling af huden for maksimal hudfornyelse.

I behandlingen bruger vi de mest effektive produkter vi har til professionel brug, og kan heri opnå rigtig flotte resultater,
præcis efter din hudtilstand.

Velegnet til dig der vil se mest mulig fremgang og resultater.

Pris 872KR
ca. 60 min.

'Dybderens' eller 'Fresh Glow'


ca. 45 min.

Behandlingen er til dig der lige vil have huden frisket op,
eller dig der vil ha’ huden renset i dybden.

Pris 548KR.
ca. 45 min.

 

Ansigtsmassage

 

Til dig som gerne vil have en afstressende og sanselig ansigtsbehandling med fokus på ansigtsmassage og masser af fugt til din hud.

Pris 395KR.
ca. 20 min.

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er tryk-strygninger-massage i ansigtet, hvor reflekszonerne stimuleres på samme vis som på foden, men behandlingsmetode er blidere og er specielt velegnet, hvis der er uro i kroppen.

Via nervepunkter, akupunkturpunkter og reflekszoner i ansigtet samarbejdes der med centralnervesystemet om at behandle en lang række symptomer.

En positiv bivirkning ved ansigtszoneterapien er at det fremmer blodgennemstrømningen, og derved opstrammes ansigtets muskler, og det virker dermed rynkereducerende.

Behandlingen er meget behagelig og virker meget afstressende for både krop og sind.

Behandlingen reducerer produktionen af stresshormoner og er derfor effektiv mod stress og stress-relaterede symptomer.

Pris 458KR.
ca. 25 min.

Book din behandling her

1000 tak for fantastisk behandling. Man føler sig virkelig velkommen i de skønne omgivelser.
Dejlig modtagelse og fantastisk ansigtsbehandling!

Krestine forklarede hvad hun gjorde og brugte af produkter undervejs. Man føler sig som en lille prinsesse når man bare ligger der og bliver “nusset” om – og nøøøøøjjj hvor følte jeg mig dejlig bagefter. Skal bestemt have tid om et par måneder igen!! Giver de varmeste anbefalinger.

Dorte

Jeg har i mange år døjet med uren hud og akne, hvilket jeg har været i alverdens behandlinger for at få udbedret. Jeg har prøvet piller og cremer, men lige lidt har det hjulpet.
3 behandlinger hos Krestine, det var det eneste, der skulle til! Jeg ved ikke, hvad hun kan, men hun er bare knald dygtig!
Knus Kirstine

Kirstine Karensen

Varmeste anbefalinger til Klinik Salomonsen

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Kristine i Klinik Salomonsen, hvor jeg oplever hendes meget personlige og utrolig dygtig behandlinger i hendes dejlige rolige klinik , og det er både voks behandlinger ,og ynglings behandling Calm Down , som er det bedste...

Rosacea behandling

  Rosacea... man gør sig ingen anelse om hvor slemt lidt (eller meget) udslæt kan virke! Det klør, det stikker, det svier OG ikke mindst ser det herrens ud! I april dette år, brød mit ud i lys lue. Solen og varmen trickede det og jeg gik desperat til lægen. Lægen...

Body Flow kropsterapi – T R Y L L E F I N G R E – Signe Kahle

" T R Y L L E F I N G R E 🙌🏻⭐️. Efter Krestine havde analyseret min Body Mind Deep Dive trykkede hun på ALLE de rigtige steder på min krop, hun har tryllefingre hvis du spørger mig 🙋🏼‍♀️. Jeg kan vitterligt stadigvæk mærke min krop arbejde og det snurrer helt ud i...

Sugaring – Aabenraa

Tak til Krestine, som er en super dygtig kosmetolog. Kan varmt anbefale den naturlige sukkervoks. En voks som er god, når man har sart hud og den hæmmer hårvæksten. Mange venlige hilsner her fra Sønderjylland

BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

Efter flere BodySDS-behandlinger / Body Flow behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling. I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en...

MIND HACK – Maria Sørensen

Det der overraskede mig mest i MIND HACK processen var, hvor afslappet jeg bliver på ganske kort tid. En kæmpe bølge af træthed væltede ind over mig. Nu her efter de 10 dage ville jeg ønske det kunne fortsætte da jeg stadig føler jeg er på reparationsstadiet og ikke...

Ansigtsbehandling – Ellen

Tak for en på alle måder rigtig god og behagelig oplevelse. Min hud var blød som fløjl. Jeg kommer helt sikkert igen.

Teenage ansigtsbehanding – Bonnie

Min datter på 13 år, har været til en teenage behandling. Hun følte sig tryg og i gode hænder hos dig. Så det kan varmt anbefales at sende sine unge mennesker med problemhud, ned til dig.

Min ynglingsmaske

Transparent Collagen Masken er blevet en fast del af min hudplejerutine. Jeg kan lynhurtigt mærke, at den arbejder med min hud, blandt andet fordi den trænger HELT ned i huden og ikke bare lægger sig i et fedtet lag, man så får smurt ud på hovedpuden. Den holder min...

BODY SDS behandling – Jeg føler hele kroppen er i fokus

Jeg har været til body SDS behandling hos Krestine Jeg kommer med smerte i nakke, knæ, hofte Det er en helt anden type behandlingsform end jeg tidligere har prøvet. Hele kroppen behandles,der bliver trykket godt i bund. Specielt i mave og kæbe region. Jeg føler hele...