Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger med speciale i akne, rosacea, pco(s), eksem, couperose i Silkeborg

Effektive behandlinger

 

Når jeg laver en ansigtsbehandling er DIT MÅL det jeg altid har fokus på.
Hos mig er der en uhøjtidelig atmosfære, så du kan trygt lægge dig på briksen. Hvad enten det er en hudsygdom vi skal arbejde på, eller du ønsker ren forkælelse, så når vi i mål, og det kan du glæde dig til.

Alle kommer med en individuel hudtilstand, så alle ansigtsbehandlinger tilrettelægges efter hvad du har brug for når du kommer til mig. Produkter, behandling og vejledning skræddersyes efter dit behov.

Jeg arbejder med produkter fra:

Klinik Salomonsen bruger Medex produkter.

 

 

I modsætning til de fleste andre behandler jeg (næsten) altid både ansigt, hals & decollete ;0)

Hej Krestine
Tænker hver dag når jeg renser mit ansigt, at jeg har lyst til at give dig en Update.
Jeg (og især mit ansigt) har det simpelthen så godt!
Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer, masser af væske og svovlsæbe plus svovlpasta!
Mit blev trigget af varme og sol (og alkohol har jeg fundet ud af)…. Så jeg var drøn nervøs for vores ferie på Kreta- smurte og smurte med solcreme og alm. creme og mit ansigt har aldrig været finere!
Håber du er flyttet godt ind i dine nye lokaler!
Tænker jeg må forbi dig en dag og forkæle mig selv med en ansigtsbehandling
Venlige hilsner Stine

Stine

"Den Lækre" ansigtsbehandling

 

Dyk ned i briksen imens jeg sætter gang i din hud. En symfoni af tilpassede produkter møder massage, ultimativ forkælelse og aktivering af cellerne!

Denne behandling indeholder:
Dobbelt afrensning, peeling, let dybderens, voks af bryn, ampul/serum, ansigtsmassage, Beauty Angel lys, maske, toner, øjen- og ansigtscreme samt vejledning.

Pris 692,- med Beauty Angel lys
ca. 75 min.

"Klassisk" ansigtsbehandling

 

Er du ny i klinikken, eller har du aldrig prøvet en ansigtsbehandling før?
Vil du ha’ fokus på det væsentlige, blive klogere på din hud og gå klogere og styrket hjem til at kunne arbejde videre mod en sundere og stærkere hud?
Så er denne behandling til dig.

Denne behandling indeholder:
Dobbelt afrensning, peeling, let dybderens, voks af bryn, ansigtsmassage, Beauty Angel lys, maske, toner, øjen- og ansigtscreme samt vejledning.

Pris 593,- med Beauty Angel lys
ca. 60 min.

"Hudbøvl" ansigtsbehandling

 

Denne behandling er til dig, som virkelig har ballade & bøvl med huden!

Dig, som døjer med meget sart, betændt eller beskadiget hud:
Ar, rødme, rosacea, pco(s), eksem, perioral dermatit, psoriasis, couperose, sart hud, udbrud eller akne.

Dyk ned i briksen imens jeg laver arbejdet. Din hud skubbes igang med aktive ingredienser, så optimeringen starter. Huden skal have ro på, fyldes op og hjælpes videre.

I behandlingen indgår rens, mild peeling, let udrensning, maske, Beauty Angel collagen lys og den helt rette cremepleje, samt vejledning til plejen derhjemme.

Her handler det ikke kun om huden, men også om din livsstil.
Vi kommer hele vejen rundt, så du går klogere og styrket hjem til at kunne arbejde videre mod en sundere og stærkere hud!

Pris 692,- inkl. Beauty Angel lys
ca. 60 min.

 

"Den Kliniske Med Syrer" - Nimue BioAktiv


Er du resultatorienteret, målrettet & ambitiøs, så tar du denne behandling!

Behandlingen er “en døråbner” for alle andre, mere dybe og avancerede ansigtsbehandlinger med syrer.
Læn dig trygt tilbage imens jeg sørger for at din hud forbedres her og nu. Det handler om at gi huden et kærligt spark, at optimere.

Denne behandling indeholder:
Dobbelt afrensning, peeling, mild syre, voks af bryn, Beauty Angel lys, maske, øjen- og ansigtscreme samt vejledning.

Pris 692,- med Beauty Angel lys
ca. 60 min.

"Ultimativ fornyelse" - Nimue SRC

 

Som navnet indikerer – ultimativ behandling af huden for maksimal hudfornyelse.

I behandlingen bruger vi de mest effektive produkter vi har til professionel brug, og kan heri opnå rigtig flotte resultater,
præcis efter din hudtilstand.

Velegnet til dig der vil se mest mulig fremgang og resultater.

Denne behandling indeholder:
Dobbelt afrensning, peeling, let dybderens, voks af bryn, avancerede syrer, Beauty Angel lys, maske, øjen- og ansigtscreme samt vejledning.

Pris 971,- med Beauty Angel lys
ca. 60 min.

Ansigtszoneterapi

 

Ansigtszoneterapi er tryk-strygninger-massage i ansigtet, hvor reflekszonerne stimuleres på samme vis som på foden, men behandlingsmetode er blidere og er specielt velegnet, hvis der er uro i kroppen.

Via nervepunkter, akupunkturpunkter og reflekszoner i ansigtet samarbejdes der med centralnervesystemet om at behandle en lang række symptomer.

En positiv bivirkning ved ansigtszoneterapien er at det fremmer blodgennemstrømningen, og derved opstrammes ansigtets muskler, og det virker dermed rynkereducerende.

Behandlingen er meget behagelig og virker meget afstressende for både krop og sind.

Behandlingen reducerer produktionen af stresshormoner og er derfor effektiv mod stress og stress-relaterede symptomer.

Pris 413KR.
ca. 25 min.

Vipper & bryn

Retning af bryn med pinzet og/eller voks 143kr.
Farv vipper eller bryn 143kr.
Farv og ret bryn 215kr.
Farv vipper, ret bryn 215kr.
Farv vipper og bryn 215kr.
Farv vipper og bryn og ret 296kr.

Book din behandling her

1000 tak for fantastisk behandling. Man føler sig virkelig velkommen i de skønne omgivelser.
Dejlig modtagelse og fantastisk ansigtsbehandling!

Krestine forklarede hvad hun gjorde og brugte af produkter undervejs. Man føler sig som en lille prinsesse når man bare ligger der og bliver “nusset” om – og nøøøøøjjj hvor følte jeg mig dejlig bagefter. Skal bestemt have tid om et par måneder igen!! Giver de varmeste anbefalinger.

Dorte

Jeg har i mange år døjet med uren hud og akne, hvilket jeg har været i alverdens behandlinger for at få udbedret. Jeg har prøvet piller og cremer, men lige lidt har det hjulpet.
3 behandlinger hos Krestine, det var det eneste, der skulle til! Jeg ved ikke, hvad hun kan, men hun er bare knald dygtig!
Knus Kirstine

Kirstine Karensen

MIND HACK – Mette Anita Jensen

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Jeg fik en stor AHA oplevelse da det gik op for mig, hvor hurtigt jeg kan komme i ro.  Efter de 10 dage har jeg det godt er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet længere. Jeg vil...

Visionen af dit drømmeliv – Mette Leth

Krestines “Visionen af dit drømmeliv” har fået mig til endelig at indse, at jeg arbejdsmæssigt skal igang med noget helt andet. Det er via forløbet blevet soleklart for mig, at jeg skal følge min passion og har derfor også valgt, at starte på ny uddannelse. Jeg har...

Visionen af dit drømmeiiv – Louise Andresen-Gildberg

Som det første skal der lyde et stort tak til dig Krestine, "Visionen af mit drømmeliv" og alt hvad der hører til, er en gennemtænkt og struktureret plan, hvor du guider en gennem de 10 livspunkter og hvor man fra dag til dag finder ud af mere  om sig selv og føler...

Rygmassage – Claus og Marianne

Kære Krestine Vi fik begge en rygmassage hos dig, som var HELT fantastisk efter en lidt hektisk og dramatisk rejse til Flensburg. Og selvom det kun var Claus, der havde bestilt og du faktisk havde fri, tog du dig alligevel tid til at behandle mig også. Det var SÅ god...

KOMBI PAKKE ME TIME pakke

Jeg trængte til velvære og til et boost til huden, så jeg bookede en ME TIME pakke ved Krestine. Helhedsoplevelsen var fantastisk! Bagefter havde jeg det helt fantastisk.  Krestine er sød, rolig og dygtig. Giver en rigtig god helhed for behandlingen. Jeg fik løsnet...

Mind Hack forløb

  Det er ingen hemmelighed at jeg har haft en traumatisk barn/ungdom og et godt stykke ind i mit voksne liv. Jeg har levet det meste af mit liv i kaos og stress - noget jeg har lært at navigere og være kreativ i. Alderen har ikke ændret på mit stress niveau. Man...

MIND HACK – Mette J.

Inden programmet var jeg træt og udmattet og nemt til at blive ked og sur. Min største AHA-oplevelse i MIND HACK var, hvor hurtig jeg kan komme i ro. Efter de 10 dage med MIND HACK programmet har jeg det godt og er i ro med mig selv, jeg føler mig ikke så fortvivlet...

Rosecea update

Hej Krestine😊 Tænker hver dag når jeg renser mit ansigt, at jeg har lyst til at give dig en Update. Jeg (og især mit ansigt) har det simpelthen så godt! Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer, masser af væske og svovlsæbe plus svovlpasta!...

BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

Efter flere BodySDS-behandlinger / Body Flow behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling. I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en...

MIN HACK – Susanne Henriksen

Hvordan var din situation inden programmet? Hvad var grunden til at du valgte at købe dette program? Jeg købte mind hack programmet fordi jeg har PTSD.  Det første jeg fandt ud af var, at stress ikke bare er årsagen og der ligger noget meget mere i det ubevidste....