Rosecea update

Hej Krestine😊
Tænker hver dag når jeg renser mit ansigt, at jeg har lyst til at give dig en Update.
Jeg (og især mit ansigt) har det simpelthen så godt!
Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer, masser af væske og svovlsæbe plus svovlpasta!
Mit blev trigget af varme og sol (og alkohol har jeg fundet ud af😂)…. Så jeg var drøn nervøs for vores ferie på Kreta- smurte og smurte med solcreme og alm. creme og mit ansigt har aldrig været finere!
Håber du er flyttet godt ind i dine nye lokaler!
Tænker jeg må forbi dig en dag og forkæle mig selv med en ansigtsbehandling😊
Venlige hilsner Stine

Purus Masken – min favorit

I bestemte perioder har jeg problemer med min hud. Især om vinteren, når der er færre timer udenfor i den skønne natur, driller huden af og til med betændelsestilstande hist og pist.
Krestine foreslog at jeg skulle prøve dybderensen (Seraratoxes gel) og Purus masken fra Medex.
Jeg bruger både rensen og purus masken 2-3 gange om ugen og er rigtig glad for dem begge. Skulle der være en betændelse der driller lidt, kommer jeg bare en lille kladt af masken på.

Anna H.

Rosacea behandling

 

Rosacea… man gør sig ingen anelse om hvor slemt lidt (eller meget) udslæt kan virke! Det klør, det stikker, det svier OG ikke mindst ser det herrens ud! I april dette år, brød mit ud i lys lue. Solen og varmen trickede det og jeg gik desperat til lægen. Lægen lavede en recept på Rozex og en henvisning til hudlæge. Ringede dagen efter til dem…. FEM måneders ventetid!

Jeg var ulykkelig over mit udseende og over smerten der fulgte med…
En af mine kollegaer anbefalede kosmetolog og jeg henvendte jeg mig til Krestine… Hun kunne se mig allerede to dage senere!! Hun trøstede, lyttede til mine frustrationer, plejede mit ansigt og kom med god og faglig vejledning. Jeg gik derfra en anelse fattigere, men virkelig rig på optimisme og håb for at mit ansigt kunne blive sig selv igen.

Mit rosacea går aldrig helt væk og jeg har nu lært, at det er vigtig at jeg plejer min hud så den fremover vil være mere modstandsdygtig! Og jeg har lært, at en tur til kosmetolog ikke kun handler om at man får en skøn ansigtsbehandling, man får også en empatisk og faglig drøftelse af det problem man kommer med og hjælp til at håndtere det.

Mit ansigt har det meget bedre efter kun en måneds tid…. Rozex stoppede jeg med, for det forværrede rosaceaen. Nu har jeg så god tid til at overveje om hudlægebesøget er relevant… Derfra får jeg jo først hjælp i september.

Stine

I en Body SDS behandling bli’r man fysisk nulstillet

Efter en Body SDS behandling hos Krestine er det som om, at man fysisk er blevet ”nulstillet”. Kroppen er helt afslappet og hvad der end måtte have været af spændinger inden, er løsnet. Men ikke kun kroppen, men også sindet virker lettere for tanker og en ubeskrivelig ro og balance bredes i kroppen.
Jeg har nu været under Krestines kyndig behandling nogle gange og vil helt klart fortsætte med det, og ser det, som et åndehul og selvforkælelse i en til tider travl hverdag. Jeg kan derfor kun på det varmest anbefale en behandling hos hende.

Min ynglingsmaske


Transparent Collagen Masken er blevet en fast del af min hudplejerutine. Jeg kan lynhurtigt mærke, at den arbejder med min hud, blandt andet fordi den trænger HELT ned i huden og ikke bare lægger sig i et fedtet lag, man så får smurt ud på hovedpuden.
Den holder min tørre hud i skak og er et lækkert boost til blød hud.
Ja, og så er det bare mega lækkert, at den bare skal trænge ind i huden og ikke vaskes af.
I samspil med Medex’ andre produkter har jeg fundet en hudplejerutine, som passer mig.
Jeg renser min hud med Medex Hydrophilic Oil hver aften, og cirka én gang i ugen bruger jeg Medex Soft Peeling herefter. Jeg lukker porerne med en skintonic og slutter af med enten Medex Creme Riche de L’Ocean (som jeg også bruger om morgenen) eller Medex Transparent Collagen Mask (1-3 gange i ugen).
Med venlig hilsen Louise K. Erichsen

BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

Efter flere BodySDS-behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling.

I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en BodySDS-behandling meget anderledes end massage, akupunktur, fysioterapi og hvad jeg ellers har prøvet tidligere – men det føles som en kombination af flere behandlingsformer. Under kyndig vejledning – særligt i forhold til vejrtrækning – går Krestine i dybden med eventuelle skavanker/ømheder, udrensning osv.

Det bliver arbejdet både med fysik og psyke, og jeg er mest overrasket over, hvordan kroppen sladrer om tilstanden. Når Krestine stopper op og undres over en reaktion, så er ’diagnosen’- spot-on. Hun spørger ind, kommer med gode råd og inddrager gerne egne erfaringer. Det sætter jeg stor pris på.

Jeg kommer ikke kun til Krestine, når helbredet driller, for en BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse, der giver ro i systemet. Så jeg glæder mig altid til at komme igen.

Anja Offenberg

BODY SDS behandling – Jeg føler hele kroppen er i fokus

Jeg har været til body SDS behandling hos Krestine
Jeg kommer med smerte i nakke, knæ, hofte
Det er en helt anden type behandlingsform end jeg tidligere har prøvet.
Hele kroppen behandles,der bliver trykket godt i bund. Specielt i mave og kæbe region.
Jeg føler hele kroppen er i fokus.
Efter behandling er der stor forskel på hvordan man har det.
Jeg tror jeg har alle tænkelige symptomer da jeg kommer hjem.
Har ondt i kæber, har influenza symptomer og mega træt.
Jeg konkludere at hele min krop har trængt til at blive behandlet.
Smerter jeg kom med blev bedre.
Jeg kan klart anbefale at prøve en body SDS behandling.
Med venlig hilsen Helle Lindholm Nielsen

Hudpleje workshop

Vi besluttede at bestille Krestine til en dameaften, og det fotryder vi bestemt ikke.
Hun kom med både baljer, svampe og produkter, og vi fik et fantastisk hudpleje arrangement og en grundig gennemgang tilpasset os hver især.
Det var både super hyggeligt og lærerigt, og kan kun varmt anbefale Krestine.

Med venlig hilsen Anita Diers

Body SDS behandling og grundtræning

Jeg har i perioder voldsomme problemer med min iskiasnerve, som ikke kun driller om dagen men også røver min nattesøvn.
Krestine foreslog at jeg skulle prøve en body-sds-behandling og det var så godt ! I starten troede jeg at det var helt galt, for det gjorde faktisk ondt. Men Krestine hjalp mig med at koncentrere mig på at trække vejret dybt ned i maven og det virkede. Hun har løsnet spændinger som jeg slet ikke vidste jeg havde, men som gjorde at jeg havde svært ved nogle bevægelser. Jeg blev så glad for behandlingerne at jeg valgte at gå til grundtræning, og det var en stor beslutning for sådan en som mig, der helst vil hygge sig med strikketøjet i sofaen.
Ved grundtræningen laver vi øvelser som jeg i starten havde svært ved at kunne se meningen i, fordi de virkede så simple. Men Krestine er god til at forklare hvorfor vi gør øvelserne og de er da også blevet mere avanceret undervejs. Vi træner to timer engang om ugen og jeg har det så godt både under træningen og bagefter. Jeg sover som en sten og min skæve overkrop er begyndt at komme på plads. Jeg har i mange år haft skæve skuldre som gjorde at udskæringer på T-Shirts trak skæv og man altid kunne se stroppen af undertøjet. Desuden er mit stofskifte blevet forbedret og jeg er begyndt at tabe mig.
Kærlig hilsen
Angelika Richter, 57 år, bankassistent

Grundtræning – Uta Hansen

For mig er Body SDS en blanding af afspænding, fitness og vedligeholdelse.
Jeg træner muskler, som til hverdag hurtig bliver glemt. Især fodøvelserne har rigtig stor betydning for mig.
Alle vil gerne udføre mave- eller benøvelser, for at få en bedre krop, men hvem tænker på, hvor vigtigt vores fødder er? Efter en lang arbejdsdag måske på højhælede sko, kan trætte fødder være en udfordring og her er Body SDS en super metode for at komme af med spændinger og knyster.
Istarten kan øvelserne være en udfordring, men efter kort tid fungerer det bare og føles helt naturligt.
Efter 2 timers træning i gruppen har vi trænet hele kroppen og er kommet af med både spændinger, stress og den ene eller anden skavank.
Vi arbejder koncentreret, men der er også tid til spørgsmål og lidt sjov.
Alle kan være med uanset alder og køn.

Så bare kom i gang!
Uta

Produktkategorier


    Har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig