Ansigtsbehandlinger

 

Hvad går du efter i din hudpleje?

Vil du have den professionelle linje, der indeholder den nyeste viden og de bedste virkestoffer? Så gå efter Medex Professional.

Vil du have prestige linjen med anti age produkter? Så gå efter Josephine von Steinburg.

Vil du have den naturlige/biologiske/økologiske linje? Så gå efter Quintenstein der stammer fra naturens æteriske olier eller Fragile der er “uden alt”, uden parfume, til den yngste hud og manden der ikke ønsker duft.

Vil du have en terapi eller en kur? Så gå efter Purus Acne (mod acne og betændelsestilstand) eller aHycid (frugtsyre) eller Medex Cure Therapy Series eller Medes Serum Repair Therapy eller Medex Herbs Repair Therapy.

Vil du have wellness eller kropsprodukter? Så gå efter Xenymphus linjen.

Vil du have Botox eller fillers? Så kan jeg henvise dig til en dygtig behandler, og tilbyde dig før- og efterbehandling samt produktvejledning i min klinik.

Vil du have mandeprodukter? Så gå efter Medex For Men linjen.

Produktkategorier

  Ansigts-behandling

  Hudanalyse, dybderens, peeling, serum, ampul, massage, maske, Beauty Angel lyset, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

  Du eller vi vælger sammen om du har brug for en fugt-, nærende-, akne-, frugtsyre-, rosacea, pco(s) eller dybderensende behandling. 

  Pris 700KR.
  (75 MIN.)

  Quintenstein Facelift- & Decolté

  -med æteriske olier og vigtige vitaminer. Quintenstein er 100% naturligt, biologisk og baseret på den nyeste viden indenfor videnskabelig udvikling.

  Pris 700KR.
  (90 MIN.)

  Hyaluron behandling

  – Fix/boost behandling til ansigt og decolté

  Hyaluron er af afgørende betydning for elasticiteten og spændstigheden i huden.

  Pris 700KR.
  (75 MIN.)

  MEDEX Purus Acne Metode

  egnet både til ansigt og krop. Denne metode er et skridt foran, når det drejer sig om problemhud, det være sig lette eller svære tilfælde.

  Læs nærmere om den specielle metode her.

  Pris 700KR.
  (75 MIN.)

  Rosacea ansigts-behandling

  Hvad er Rosacea?
  Rosacea er en kronisk betændelse, der giver rødme af huden i ansigtet. Sygdommen starter med rødme centralt i ansigtet, og forandringerne kan ledsages af en følelse af stikken og prikken i huden. Huden på kinder, i panden og på næsen bliver efterhånden rød og hævet, og man kan se små udvidede blodkar, samt rødme.

  Tilstanden forværres over tid, for dog til sidst at brænde ud, efterladende forstørrede blodkar i huden.

  Pris 700KR.
  (75 MIN.)

  Denne behandlingsmetode er et skridt foran, når det drejer sig om problemhud, det være sig lette eller svære tilfælde.

  PCO(S) ansigts-behandling

  Hvad er PCO(S)?
  PCOS er en hormonel forstyrrelse, som ses hos 5-10 procent af kvinder i den fødedygtige alder. Forkortelsen PCOS står for Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Polycystisk betyder mange blærer på ovariet (æggestokken).

  Dette syndrom kan give tendens til uren hud.

  Pris 700KR.
  (75 MIN.)

  Denne behandlingsmetode er mild men effektiv og forbedrer din hudtilstand skridt for skridt.

  Ansigts-behandling til mænd

  Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, massage, maske, Beauty Angel lyset og cremepleje.

  Pris 600KR.
  (60 MIN.)

  For teens ansigts-behandling - til og med 18 år

  Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, maske, Beauty Angel lys og cremepleje.

  Pris 450KR.
  (45 MIN.)

  Teenage ansigtsbehanding – Bonnie

  Min datter på 13 år, har været til en teenage behandling. Hun følte sig tryg og i gode hænder hos dig. Så det kan varmt anbefales at sende sine unge mennesker med problemhud, ned til dig.

  BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

  Efter flere BodySDS-behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling. I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en BodySDS-behandling meget anderledes...

  Rygmassage – Claus og Marianne

  Kære Krestine Vi fik begge en rygmassage hos dig, som var HELT fantastisk efter en lidt hektisk og dramatisk rejse til Flensburg. Og selvom det kun var Claus, der havde bestilt og du faktisk havde fri, tog du dig alligevel tid til at behandle mig også. Det var SÅ god...

  Rosacea behandling

    Rosacea... man gør sig ingen anelse om hvor slemt lidt (eller meget) udslæt kan virke! Det klør, det stikker, det svier OG ikke mindst ser det herrens ud! I april dette år, brød mit ud i lys lue. Solen og varmen trickede det og jeg gik desperat til lægen. Lægen...

  Purus Masken – min favorit

  I bestemte perioder har jeg problemer med min hud. Især om vinteren, når der er færre timer udenfor i den skønne natur, driller huden af og til med betændelsestilstande hist og pist. Krestine foreslog at jeg skulle prøve dybderensen (Seraratoxes gel) og Purus masken...

  Rosecea update

  Hej Krestine😊 Tænker hver dag når jeg renser mit ansigt, at jeg har lyst til at give dig en Update. Jeg (og især mit ansigt) har det simpelthen så godt! Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer, masser af væske og svovlsæbe plus svovlpasta!...

  Ansigtsbehandling – Else Krogh-Salomonsen

  Kære Krestine. Tak for en dejlig bindevævsansigtsbehandling. Nu er jeg forårsklar ?

  Hudpleje workshop

  Vi besluttede at bestille Krestine til en dameaften, og det fotryder vi bestemt ikke. Hun kom med både baljer, svampe og produkter, og vi fik et fantastisk hudpleje arrangement og en grundig gennemgang tilpasset os hver især. Det var både super hyggeligt og lærerigt,...

  Ansigtsbehandling – Ellen

  Tak for en på alle måder rigtig god og behagelig oplevelse. Min hud var blød som fløjl. Jeg kommer helt sikkert igen.

  BODY SDS behandling – Jeg føler hele kroppen er i fokus

  Jeg har været til body SDS behandling hos Krestine Jeg kommer med smerte i nakke, knæ, hofte Det er en helt anden type behandlingsform end jeg tidligere har prøvet. Hele kroppen behandles,der bliver trykket godt i bund. Specielt i mave og kæbe region. Jeg føler hele...

  Har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig