Ansigtsbehandlinger

 

Hvad går du efter i din hudpleje?

Vil du have den professionelle linje, der indeholder den nyeste viden og de bedste virkestoffer? Så gå efter Medex Professional.

Vil du have den naturlige/biologiske/økologiske linje? Så gå efter Quintenstein der stammer fra naturens æteriske olier eller Fragile der er "uden alt", uden parfume, til den yngste hud og manden der ikke ønsker duft.

Vil du have en terapi eller en kur? Så gå efter Purus Acne (mod acne og betændelsestilstand) eller a-Hycid (frugtsyre) eller Medex Cure Therapy Series eller Medes Serum Repair Therapy eller Medex Herbs Repair Therapy.

Vil du have wellness eller kropsprodukter? Så gå efter Xenymphus linjen.

Vil du have Botox eller fillers? Så kan jeg henvise dig til en dygtig behandler, og tilbyde dig før- og efterbehandling samt produktvejledning i min klinik.

Vil du have mandeprodukter? Så gå efter Medex For Men linjen.

 

Book din behandling online her:

Hej Krestine😊
Tænker hver dag når jeg renser mit ansigt, at jeg har lyst til at give dig en Update.
Jeg (og især mit ansigt) har det simpelthen så godt!
Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer, masser af væske og svovlsæbe plus svovlpasta!
Mit blev trigget af varme og sol (og alkohol har jeg fundet ud af😂)…. Så jeg var drøn nervøs for vores ferie på Kreta- smurte og smurte med solcreme og alm. creme og mit ansigt har aldrig været finere!
Håber du er flyttet godt ind i dine nye lokaler!
Tænker jeg må forbi dig en dag og forkæle mig selv med en ansigtsbehandling😊
Venlige hilsner Stine

Stine

Almindelig ansigts-behandling

Hudanalyse, dybderens, peeling, udrensning, serum, ampul, massage, maske, serum, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

Du eller vi vælger sammen om du har brug for en fugt-, nærende-, akne-, frugtsyre-, rosacea, pco(s) eller dybderensende behandling. 

Pris 700KR.
(75 MIN.)

Dybderens

Behandlingen er til dig som har mange urenheder, bumser og hudorme.
Indeholder hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, maske og cremer.

Pris 499KR.
(45 MIN.)

Quintenstein Facelift- & Decolté

»Mod hovedpine og stress«. Til den modne, sarte og underernærede hud. Rig på vitaminer og æteriske olier, som beroliger centralnervesystemet.

Indeholder:
Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, retning af bryn, ampul, massage, maske, serum, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

Pris 700KR.
(75 MIN.)

Hyaluron behandling

Fix/boost behandling til ansigt og decolleté. Hyaluronens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetiske indgreb.

Hudanalyse, 2 x afrensning, 2 x peeling, ampul, retning af bryn, massage i dybdevirkende bindevævscreme, special hyaluronmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

Pris 800KR.
(75 MIN.)

AHA frugtsyre inkl. Herbs Repair Therapy ansigtsbehandling

Intensiv behandling, der mindsker rynker, ar, pigmentforandringer og acne. Forbederer fugtbalancen og modarbejder hudens ældningsprocess.

Indeholder:
Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, retning af bryn, ampul, massage, maske, serum, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

Pris 700KR.
(75 MIN.)

Fragile - Til den sarte hud - sensitiv ansigtsbehandling

Medex Fragile/softly serien er special udviklet for den sarte og følsomme hud.

I Unique Clinique anvender vi Medex produkter på grund af deres høje kvalitet og effektive virkning.
Medex Fragile er en serie af hudplejeprodukter fra Medex, der er rettet i mod den ekstremt sarte og tørre hud samt ved hud plaget af forskellige eksemer.

Indeholder:
Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, retning af bryn, ampul, massage, maske, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

Pris 700KR.
(75 MIN.)

Denne behandlingsmetode er mild men effektiv og forbedrer din hudtilstand skridt for skridt.

Quick Fix ansigtsbehandling

Indeholder:
Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, maske, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

Pris 499KR.
(45 MIN.)

For teens ansigts-behandling - til og med 18 år

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små af urenheder, maske.
Afsluttes med creme efter din hudtype og produktvejledning.

Pris 450KR.
(45 MIN.)

Ansigts-behandling til mænd

Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, massage, maske og cremepleje.

Pris 600KR.
(60 MIN.)

Perioral Dermatitis ansigtsbehandling

Perioral dermatit er velkendt  i min klinik.

Har du fået hudtilstanden perioral dermatitis/perioral dermatit? Så er du kommet til det rette sted. Perioral dermatitis/dermatit  er en hudtilstand, som kan opstå i alle aldre, men ofte i 30' erne og ses oftest hos kvinder. 

Årsag til perioral dermatit?

Jeg ser ofte perioral dermatit komme ved længere tids stress, som giver et forhøjet indhold i huden af cortison, som er vores langsigtede stresshormon.

Det kan være en skilsmisse, fyring, trafikulykke eller problemer, som påvirker psyken.

 

Symptomer på perioral dermatitis

Symptomerne på perioral dermatitis er små røde knopper, som typisk starter omkring næsebor og hage. Men ses også tit ved øjnene.

Huden får rødt udslet, kan blive tør, klø og det angrebne område er forhøjet. Der ses ikke urenhed i en perioral dermatitis, og den smitter ikke.

Der er ikke karsprængninger i denne hudtilstand, men små bristninger kan forekomme – specielt omkring næse, hvis hudområdet har været belastet i længere tid.

 

Forløb på klinik nødvendigt

Denne hudtilstand skal behandles med et kurforløb for at opnå et stabilt og godt resultat.

Og der skal medregnes medicinsk udviklet hudpleje, som ikke må mixes med anden pleje.

 

Alternativ behandling af rødt udslet

Når vores kunder kommer til mig, har de ofte haft perioral dermatitis i mange år, hvor det gerne er startet med et rødt udslet.

Mange har været ved læge og fået salve eller tabletkur - eller begge dele - og har prøvet mange ting. Ved at gribe hudtilstanden anderledes an har jeg skabt mine yderst holdbare og effektfulde resultater.

 

Indeholder:
Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, retning af bryn, ampul, massage, maske, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

 

 

Pris 649KR.
(60 MIN.)

Denne behandlingsmetode er mild men effektiv og forbedrer din hudtilstand skridt for skridt.

MEDEX Purus Akne Metode

Specialbehandling/ dybdevirkende, bekæmper akne og betændelsetilstande.
En behandling hvor der virkelig kan ses en forskel, uanset om der er teenage- eller voksne akne.

Indeholder:
Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, retning af bryn, ampul, maske, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

Pris 649KR.
(60 MIN.)

Rosacea ansigts-behandling

Rosacea behandling på mænd og kvinder

Rosacea er en uønsket hudtilstand, som ofte påvirker ens opfattelse af egen skønhed. Den begænser i sociale sammenhæng og påvirker derfor både selvværd og glæden ved eget spejlbillede.

Ofte er en rosacea før besøget hos mig blevet symptombehandlet af lægeverdenen og dukket op igen få mdr. efter afsluttet behandling. Mange får pillekur, der forværrer fordøjelsen, som er så vigtig at have intakt, når man lider af rosacea. 

Min Rosacea behandling er unik.

Jeg har mange års erfaring i Rosacea behandling

Jeg har arbejdet med alle typer rosacea i over 5 år, og mine resultater er unikke og stabile. Ønsker du behandling med det samme, er mine rosaceabehandlinger med indbygget konsultation.

 

Vores Rosacea behandling er anderledes

Forskellen mellem den traditionelle lægelige behandling er, at vi ikke symptombehandler. Min alternative behandling har vist sig, at være yderst effektiv og stabil for huden. Jeg arbejder huden igennem i lag - arbejder først med betændelsen, så balanceres talgkirtlerne, og derefter kigger jeg på rødmen og skader i huden efter at være angrebet af en rosacea.

Rosacea symptomer - røde pletter i ansigtet

Rosacea er en efterhånden almindelig hudsygdom, som ofte ses hos kvinder ml. 30–60 år. En betændelses tilstand i huden, som ofte ligger genetisk, og som ofte brænder ud. Ses også nogle gange i hovedbund, på bryst, hals og tit med opstart i øjnene.

 

 • Rødmen, fornemmelse af et fremmedlegeme i øjet

 • Varme og rødmen i huden

 • Urenheder

 • Røde pletter uden bakterier

 • Kløe

 • Reaktion med rødmen og varme i huden ved indtagelse af varme drikke, alkohol og stærke krydderier

Selve Rosacea behandlingen

Det første stadie i en behandling er at skrubbe alle syge, inaktive celler af huden for at gøre plads til nye friskdannede celler fra underhuden. Dette giver en tør overflade frem til næste behandling - noget, du sagtens kan gå på arbejde med. I de efterfølgende stadier balanceres talgkirtlerne, og samtidig er det vigtigt at skabe et fugtdepot i huden, så den ikke udtørrer under kurforløbet.

Du vil kunne følge disse stadier i forløbet - ofte med forbedringer hver gang - i nogle tilfælde forværring efter 1. behandling.

Dette er kun tegn på effekt.

Indeholder:
Hudanalyse, afrensning, peeling, let udrensning, form bryn, nærende ampul, pelejende og beroligende maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 

Pris 649KR.
(60 MIN.)

Denne behandlingsmetode er et skridt foran, når det drejer sig om problemhud, det være sig lette eller svære tilfælde.

PCO - PCOS ansigts-behandling

Hvad er PCO - PCOS?

PCOS er den mest udbredte hormonelle forstyrrelse hos kvinder i den fødedygtige alder. Ca. 20 % af alle kvinder har PCO og ca. 15 % af alle kvinder har PCOS. PCO er forkortelsen for polycystisk ovarie (æggestok), hvilket refererer til de mange små cyster (ægblærer) som typisk ses, når man ultralydsscanner en PCO-æggestok. Symptomerne varierer fra person til person.

Hyppige symptomer

 • Uren hud, med tendens til acne
 • Fedtet hud
 • Rosacea hud
 • Uregelmæssig menstruation / manglende ægløsning
 • Svært ved at blive gravid
 • Forhøjet mandligt kønshormon (testosteron)
 • Øget hårvækst på kroppen og ansigtet
 • Øget hårtab på hovedet
 • Sukkertrang
 • Overspisning

Årsag

PCOS er formentlig et sammenspil mellem arvelige faktorer og miljøpåvirkninger både i livmoderen og gennem opvæksten samt i puberteten. Desværre er det en kendsgerning, at man har øget tendens til at tage på i vægt, når man har PCO. Grundet forekomsten af forhøjede mandlige kønshormoner, lægger al overskydende fedt sig især omkring maven – også kaldet æblefacon.

Fra fedtvævet udskilles stoffer som nedsætter følsomheden for insulin (insulinresistens) og dette har indflydelse på PCOS og forværrer symptomerne. For højt insulin spiler en afgørende rolle for udviklingen og sværhedsgraden af PCOS. Insulinniveauet og sværhedsgraden hos den enkelte afhænger af arvelig disposition, motion og kost. 70 -80 % af kvinder med PCOS er overvægtige og desværre forværrer overvægt alle tilstande indenfor PCOS. Dette gælder også for normal vægtige

Behandling

PCO/PCOS påvirkning af huden. På grund af det ekstra høje indhold af mandlige kønshormoner, mangler en PCO/PCOS kvindes hud det lipide filter, som ligger en beskyttende film på huden, hvorved huden beskyttes mod vind, vejr og frie radikaler. Huden kan ikke selv normalisere sig og det øger tendensen til rødme, rosacea, uren og fedtet hud samt acne og huden har som oftest brug for en mild stabiliserende, normaliserende og effektiv behandling hver dag.

Læs meget meget på www.pcoliv.dk og www.gynklinik.dk om hvordan du forbedrer tilstanden med livsstil og kost.

Pris 649KR.
(60 MIN.)

Denne behandlingsmetode er mild men effektiv og forbedrer din hudtilstand skridt for skridt.

I bestemte perioder har jeg problemer med min hud. Især om vinteren, når der er færre timer udenfor i den skønne natur, driller huden af og til med betændelsestilstande hist og pist.
Krestine foreslog at jeg skulle prøve dybderensen (Seraratoxes gel) og Purus masken fra Medex.
Jeg bruger både rensen og purus masken 2-3 gange om ugen og er rigtig glad for dem begge. Skulle der være en betændelse der driller lidt, kommer jeg bare en lille kladt af masken på.

Anna H.

Transparent Collagen Masken er blevet en fast del af min hudplejerutine. Jeg kan lynhurtigt mærke, at den arbejder med min hud, blandt andet fordi den trænger HELT ned i huden og ikke bare lægger sig i et fedtet lag, man så får smurt ud på hovedpuden.
Den holder min tørre hud i skak og er et lækkert boost til blød hud.
Ja, og så er det bare mega lækkert, at den bare skal trænge ind i huden og ikke vaskes af.
I samspil med Medex’ andre produkter har jeg fundet en hudplejerutine, som passer mig.
Jeg renser min hud med Medex Hydrophilic Oil hver aften, og cirka én gang i ugen bruger jeg Medex Soft Peeling herefter. Jeg lukker porerne med en skintonic og slutter af med enten Medex Creme Riche de L’Ocean (som jeg også bruger om morgenen) eller Medex Transparent Collagen Mask (1-3 gange i ugen).
Med venlig hilsen Louise K. Erichsen

Louise K. Erichsen

Jeg har i mange år døjet med uren hud og akne, hvilket jeg har været i alverdens behandlinger for at få udbedret. Jeg har prøvet piller og cremer, men lige lidt har det hjulpet.
3 behandlinger hos Krestine, det var det eneste, der skulle til! Jeg ved ikke, hvad hun kan, men hun er bare knald dygtig!
Knus Kirstine

Kirstine Karensen

1000 tak for fantastisk behandling. Man føler sig virkelig velkommen i de skønne omgivelser.
Dejlig modtagelse og fantastisk ansigtsbehandling!

Krestine forklarede hvad hun gjorde og brugte af produkter undervejs. Man føler sig som en lille prinsesse når man bare ligger der og bliver “nusset” om – og nøøøøøjjj hvor følte jeg mig dejlig bagefter. Skal bestemt have tid om et par måneder igen!! Giver de varmeste anbefalinger 🙂

Dorte

Body SDS behandling

Kære Krestine, Jeg var til behandling ved dig i tirsdags og har kunnet mærke en fantastisk forskel. Min krop føles sammenhængende og helt anderledes. Mine drømme og søvn har ændret sig og jeg er blevet mere bevidst. Tusind tak for at hjælpe mig på vej! Jeg vil gerne...

Body SDS behandling og grundtræning

Jeg har i perioder voldsomme problemer med min iskiasnerve, som ikke kun driller om dagen men også røver min nattesøvn. Krestine foreslog at jeg skulle prøve en body-sds-behandling og det var så godt ! I starten troede jeg at det var helt galt, for det gjorde faktisk...

Rosecea update

Hej Krestine😊 Tænker hver dag når jeg renser mit ansigt, at jeg har lyst til at give dig en Update. Jeg (og især mit ansigt) har det simpelthen så godt! Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer, masser af væske og svovlsæbe plus svovlpasta!...

Akne ansigtsbehandling – Kirstine Karensen

Jeg har i mange år døjet med uren hud og akne, hvilket jeg har været i alverdens behandlinger for at få udbedret. Jeg har prøvet piller og cremer, men lige lidt har det hjulpet. 3 behandlinger hos Krestine, det var det eneste, der skulle til! Jeg ved ikke, hvad hun...

Hudpleje workshop

Vi besluttede at bestille Krestine til en dameaften, og det fotryder vi bestemt ikke. Hun kom med både baljer, svampe og produkter, og vi fik et fantastisk hudpleje arrangement og en grundig gennemgang tilpasset os hver især. Det var både super hyggeligt og lærerigt,...

Rosacea behandling

  Rosacea... man gør sig ingen anelse om hvor slemt lidt (eller meget) udslæt kan virke! Det klør, det stikker, det svier OG ikke mindst ser det herrens ud! I april dette år, brød mit ud i lys lue. Solen og varmen trickede det og jeg gik desperat til lægen. Lægen...

Sugaring & Waxing – Katarina

Jag är meget tillfreds med min sugaring av intim og armhuler, samt voks av ben. Rogivande salong og en rolig og avslappnad behandlare! Jag kommer fler ganger!

BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

Efter flere BodySDS-behandlinger / Body Flow behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling. I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en...

Teenage ansigtsbehanding – Bonnie

Min datter på 13 år, har været til en teenage behandling. Hun følte sig tryg og i gode hænder hos dig. Så det kan varmt anbefales at sende sine unge mennesker med problemhud, ned til dig.

Grundtræning – Uta Hansen

For mig er Body SDS en blanding af afspænding, fitness og vedligeholdelse. Jeg træner muskler, som til hverdag hurtig bliver glemt. Især fodøvelserne har rigtig stor betydning for mig. Alle vil gerne udføre mave- eller benøvelser, for at få en bedre krop, men hvem...

Har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig