Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en blid og behagelig behandling, der virker meget afbalancerende for både krop og psyke.

Behandlingen er udviklet af den danske zoneterapeut, akupunktør, kinesiolog og kranio-sakral-terapeut, Lone Sørensen Lopez. På grund af mange års terapeutisk arbejde med klienter i Argentina, har denne terapi opnået anerkendelse på internationalt niveau.

Ligesom på fødderne, findes der i ansigtet et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen.

Ansigtet er udstyret med 564 neurologiske punkter, som er forbundet med kroppens organer. Ved stimulering af forskellige punkter i ansigtet og kraniet sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen og videre til kroppens organer.

Herved reguleres den kemiske proces, blodkredsløbet og den psykiske balance reguleres.

Ansigtszoneterapi er især er god til ubalancer som stress, udbrændthed, indlæringsvanskeligheder, dårlig hukommelse, manglende koncentration og andre lidelser relateret til hjerne og nervesystem.

Behandlingen er også god til særligt sensitive mennesker og behandling af hovedpine.

En anden sidegevinst ved ansigtszoneterapi er, at man opnår en bedre gennemstrømning af ansigtshuden og det underliggende væv, så der sker en opstramning af ansigtshuden og afhjælper væskeophobninger.
Ansigtet bliver mere “levende” efter en behandling….

Mange bruger ansigtszoneterapi hver 4. uge for at ”hive stikket ud”, stresse af og give ansigtet et ”løft”.

 

Book din behandling online her:

Hej Krestine.

Jeg er lige kommet hjem fra min 5. og sidste behandling – desværre! Det har været en fantastisk oplevelse og noget jeg meget gerne gør igen, det er behageligt, afstressende, afslappende og et kærkommet pusterum for en mor på barsel 🙂  Jeg har inden jeg begyndte hos Klinik Salomonsen haft stress og søvnproblemer, de her 5 behandlinger har gjort en stor positiv forskel for mig. Jeg sover meget bedre, har nemmere ved at falde i søvn og min stress er blevet bedre!

Første gang var en noget speciel oplevelse, jeg havde aldrig prøvet at blive masseret i ansigtet og det var anderledes følelse på den måde at mærke så mange muskler og nerver man har i ansigtet. Allerede den første nat sov jeg bedre og det har jeg faktisk gjort siden. Jeg plejer at bruge laaaaaang tid på at falde i søvn, det gør jeg ikke mere.

Anden gang gjorde mig igen afslappet, og denne gang oplevede jeg efter et par dage en følelse af lethed i kroppen og at føle mig helt fri og lykkelig, det er længe siden jeg har oplevet det.

Tredje gang, der fik jeg ret ondt i maven mens jeg blev behandlet, det var der dog en god forklaring på. Jeg var blevet trykket en del på de zoner, det var super rart bagefter. 

Fjerde gang var der ikke nogen vild forandring efter, ud over at mit stressniveau generelt er længere nede og jeg stadig sover meget bedre end før jeg begyndte hos Klinik Salomonsen.

Femte gang er jeg lige kommet hjem fra, jeg er dejligt afslappet og håber at de gode virkninger jeg har fået de fortsætter – ellers vi jeg helt sikkert købe nogen flere behandlinger.

Jeg kan på det varmeste anbefale ansigtszoneterapi hos Krestine!

Med venlig hilsen

 

Rikke Have, Middelfart

Ansigtszoneterapi

Pris 500KR.
(45 MIN.)

 

Sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring, kan du meget vel have mulighed for flere zoneterapi behandlinger om året. Både i det offentlige og private har mange en sundhedsforsikring gennem deres arbejdsgiver. Der kan f.eks være tale om Danica, Tryg, Alm. Brand, Codan eller PFA og andre.

Ring til din forsikring og hør nærmere om din dækning til zoneterapibehandlinger.

Dækning af Sundhedsforsikring:
Jeg tager mig af fakturering og indsendelse af oplysninger til forsikringsselskabet. Jeg fakturerer det fulde beløb forsikringen vil dække, idet der er ekstra arbejde og udgifter forbundet med fakturering. Hvis forsikringsselskabet ikke dækker hele behandlingen afregnes differencen ved behandlingen.

 

Dyb ansigts behandling

Indeholder:
Hudanalyse, rens, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, retning af bryn, ampul, Ansigtszoneterapi,
maske, cremepleje samt professionel rådgivning om pleje og anvendelse af produkter derhjemme.

 

Pris 999KR.
(105 MIN.)

Den terapeutiske behandling

Indeholder:
Klassisk rygmassage & Ansigtszoneterapi.

 

Pris 800KR.
(75 MIN.)

Kære Krestine

Jeg vil lige fortælle lidt om mine oplevelser hos på din behandling: Ansigtszoneterapi.

Allerførst var det en fornøjelse at komme ind i et hjemmeligt, afslappet og dejligt varmt behandlingsrum med bløde toner for ørene.

Derudover var det en fornøjelse at blive mødt af dit dejlige væsen, som kærligt tager imod en.

Jeg fik en pæn intro til, hvad vi skulle igennem, hvorefter du fik mig til at slappe godt af, inden du begyndte med Ansigtszoneterapien, som bare var helt fantastisk.

Jeg har haft fornøjelsen af at gå ved dig et par gange, og hver gang har det været en fornøjelse og super lærerigt.

Jeg har selv godt vidst, at min lever og min milt er let overbelastet. Jeg havde ikke på noget tidspunkt nævnt det for dig, og alligevel kunne du ud fra Ansigtszoneterapien fortælle mig, at du kunne mærke der var noget begge steder. Jeg syntes det er super spændende, at man via ansigtet kan mærke forskellige symptomer fra kroppen, og at man kan være med til at behandle årsagen(erne) til symptomet(erne) via ansigtet.

Den ”vildeste” oplevelse jeg har haft ved dig var en formiddag, hvor jeg havde været på arbejde i 12 timer den forgående dag: Du trykkede på nogle punkter i ansigtet, som gjorde at mine ben blev isnende kolde og begyndte at ”sove”, hvorefter der kom masser af varme i dem.

Massage og arbejde med mennesker kan læres af dem, der arbejder hårdt for det, og så er der de få, som har magiske hænder, og dem er du en af.

Alle behandlinger hos dig har givet mig fornyet energi og samtidig ny viden, fordi du med glæde lærer fra dig og fortæller, hvad du gør.

Jeg går altid fra Klinik Salomonsen med ny energi, oprejst pande og masser af glæde og sundhed i kroppen.

Jeg vender med sikkerhed tilbage til dig på Klinik Salomonsen.

De varmeste hilsner

 

Helena Dahl

1. behandling:

Jeg er normalt ikke meget for at være prøvekanin. Men lige nøjagtig her hos Klinik Salomonsen er jeg i helt trygge hænder. Det ved jeg fordi jeg før har været til behandling her.

Første behandling – her trykkes blidt på zoner i ansigtet. Jeg har lige været nede med influenza og har stadig lidt udefinerbart siddende i næsten og i bihulerne. Jeg kan mærke at trykkende i ansigtet gør godt for luft i næsen. Jeg mærker en form for smerte modsat i venstre side af ansigtet når der trykkes i højre – mærkeligt. Jeg får lidt fryse ture. Regner med at det er en del af den udrensning der finder sted. 

Jeg håber at ansigtszoneterapien kan hjælpe med at få mig til at sove bedre, hjælpe med udrensning af kroppen i det hele taget. Også spændende om det psykisk kan få mig til at slappe mere af når meridianbanerne bliver renset. Er inde i en lidt travl periode i øjeblikket.

Da jeg lige var færdig synes jeg også jeg fik lidt let hovedpine – dette er dog forsvundet nu. Jeg vil være opmærksom på fysiske og psykiske ændringer de næste 48 timer.

2. behandling:

Har haft børnefødselsdag i går – og er en smule træt i dag. Mødte op til altid veloplagte Klinik Salomonsen. Vi talte om hvordan jeg havde oplevet sidste behandling. Og at det er helt normalt at få lidt hovedpine. Jeg har igen lidt hovedpine efter  behandlingen – men det er en del af udrenselsesprocessen. 

Synes jeg har sovet lidt bedre efter første behandling. Spændt på hvordan det går i denne uge. 

Jeg har en tendens til at spænde kæberne sammen om natten. Dejligt at få det løsnet op via massagen. Har lidt svede og kulde ture. Jeg er ikke i tvivl om at jeg responderer på behandlingen. Spændt på hvad den fortsatte  behandling medfører. En lidt sjov episode efter første behandling er at jeg om natten har kradset mig på næsen på et zoneterapi punkt. Jeg har en rød plet midt på næsen. Var inde og kigge hvad denne zone betyder. Og det er vist hjertet. Er der mon grund til bekymring?

Synes jeg har hovedpine længere tid i dag. Jeg synes også jeg har en trist dag. Ved ikke om det har noget med behandlingen at gøre – da det også har indflydelse på det psykiske

Bumser er der kommet flere af på næsen og i panden.

3. behandling:

Har meget ondt i min lænd – og har svært ved at slappe af. Får af vide at jeg er påvirket i min maveregion – som efterfølgende bliver behandlet. Det drejer sig om venstre side af ansigtet under kindbenet.

Om aftenen mødes jeg med veninde hvis mor er zoneterapeut. Hun konstaterer det samme under foden – altså grus i maskineriet i maveregionen. Så interessant at via ansigtszoneterapi og almindelig zoneterapi mærker det samme. Og skulle jeg vælge helbredelsesmetode – ville jeg klart vælge ansigtszoneterapi.

Jeg har ikke haft de store reaktioner denne gang. Dvs. ikke hovedpine eller andet som jeg har haft de andre gange.

4. behandling:

Det er nu min fjerde gang – og jeg er ved at være tryg ved fremgangsmetoden og behandlingsmetoden. Er derfor i stand til at slappe mere af – og falder næsten i søvn. Da det jo er utroligt dejligt at få denne behandling.

Jeg kan godt mærke jeg er lidt øm i venstre side af ansigtet hvor der igen er blevet behandlet  ekstra meget. Jeg får dog af vide at det ser bedre ud i dag. Der findes ikke bule – kun hævelse. Jeg får også behandling for rygsøjlen. Jeg har stadigvæk smerte i min lænd. Jeg får lov at låne magnetsmykker for at se om de skulle have nogen indvirkning på min ømme lænd.

Mange hilsener 

 

Vibeke Brandhof

Teenage ansigtsbehanding – Bonnie

Min datter på 13 år, har været til en teenage behandling. Hun følte sig tryg og i gode hænder hos dig. Så det kan varmt anbefales at sende sine unge mennesker med problemhud, ned til dig.

Sugaring – Aabenraa

Tak til Krestine, som er en super dygtig kosmetolog. Kan varmt anbefale den naturlige sukkervoks. En voks som er god, når man har sart hud og den hæmmer hårvæksten. Mange venlige hilsner her fra Sønderjylland

Ansigtsbehandling – Dorte

1000 tak for fantastisk behandling. Man føler sig virkelig velkommen i de skønne omgivelser. Dejlig modtagelse og fantastisk ansigtsbehandling! Krestine forklarede hvad hun gjorde og brugte af produkter undervejs. Man føler sig som en lille prinsesse når man bare...

Ansigtsbehandling – Ellen

Tak for en på alle måder rigtig god og behagelig oplevelse. Min hud var blød som fløjl. Jeg kommer helt sikkert igen.

Rygmassage – Claus og Marianne

Kære Krestine Vi fik begge en rygmassage hos dig, som var HELT fantastisk efter en lidt hektisk og dramatisk rejse til Flensburg. Og selvom det kun var Claus, der havde bestilt og du faktisk havde fri, tog du dig alligevel tid til at behandle mig også. Det var SÅ god...

Purus Masken – min favorit

I bestemte perioder har jeg problemer med min hud. Især om vinteren, når der er færre timer udenfor i den skønne natur, driller huden af og til med betændelsestilstande hist og pist. Krestine foreslog at jeg skulle prøve dybderensen (Seraratoxes gel) og Purus masken...

Akne ansigtsbehandling – Kirstine Karensen

Jeg har i mange år døjet med uren hud og akne, hvilket jeg har været i alverdens behandlinger for at få udbedret. Jeg har prøvet piller og cremer, men lige lidt har det hjulpet. 3 behandlinger hos Krestine, det var det eneste, der skulle til! Jeg ved ikke, hvad hun...

BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

Efter flere BodySDS-behandlinger / Body Flow behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling. I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en...

Body SDS behandling

Kære Krestine, Jeg var til behandling ved dig i tirsdags og har kunnet mærke en fantastisk forskel. Min krop føles sammenhængende og helt anderledes. Mine drømme og søvn har ændret sig og jeg er blevet mere bevidst. Tusind tak for at hjælpe mig på vej! Jeg vil gerne...

Sugaring & Waxing – Katarina

Jag är meget tillfreds med min sugaring av intim og armhuler, samt voks av ben. Rogivande salong og en rolig og avslappnad behandlare! Jag kommer fler ganger!

Har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig