Body Mind Deep Dive - online program

Body Mind Deep Dive

 

Jeg analyserer din nuværende situation og forklarer dig efterfølgende detaljeret, hvad der nøjagtigt skal ske, for at du endeligt kan få meget mere energi og komme videre mod dine mål. 

 

Denne Deep Dive handler om:

 

DE 10 LIVSOMRÅDER

 

RELATIONER (familie & venner)
HOBBY
PERSONLIG UDVIKLING (identitet, spirituel/psykisk/mindset/emotionel udvikling)
SUNDHED & KOST
KROP (motion & energi)
BUSINESS (arbejde & karriere)
ØKONOMI (værdier)
KÆRLIGHED (partner, seksualitet & sanselighed)
DAILY HACKS (ritualer, rutiner og vaner til at komme tættere på mål og gøre hverdagen lettere)
OVERORDNEDE LIVSVISION (hvad vil jeg give videre, hvad skal der ske, hvad er mine mål)
 
Hvis du vil ha' absolut klarhed om din nuværende tilstand og få fokus på hvad du vil nu...
 
så book din deep dive hos mig ved at sende mig en besked nedenfor.
 
Når du har booket ryger du direkte videre til ca. 130 spørgsmål, som du starter med at svare udførligt på, online. -tag dig go' tid til dette.
Så snart jeg har modtaget dine svar vil jeg gå igang med at analysere dem.
Jeg vender tilbage med forslag til tidspunkter for en snak via Skype, Zoom eller telefon om dine svar og konkrete forslag til hvordan du kommer videre her og nu. 
 
 

Body Mind Deep Dive

Pris 1.495kr.

Send mig en besked her

11 + 8 =

"Jeg har fået svar på min Body Mind Deep Dive som skønne Krestine har analyseret!
Jeg indrømmer gerne, at jeg er et kontrol menneske og min egen værste fjende med hensyn til mine mål og drømme mht sundhed for mig! Jeg har i dag aftalt med Krestine, at jeg skal arbejde med at slippe kontrollen og give mig mere tid til “Signe” og finde mig selv igen. Når jeg har gjort det, så kan jeg også nå i mål med mine drømme og ønsker i forhold til min krops sundhed.” - Signe Kahle.

Signe Kahle

Body Flow gir energi – Lone Holm

"Hej Krestine🤗🤗 Jeg kom i din klinik i går, havde jeg stort set ondt i hele kroppen især nakken- skulderne -hofterne -lænden -oppustet mave og følte mig utrolig træt. Efter min 90 minutters behandling hos dig, føler jeg stort set ingen smerter og for første gang i...

Body SDS – Nina Mikkelsen

Jeg har ønsket mig 5 gavekort til Body SDS elevbehandling i julegave af min familie, så jeg kan fortsætte med behandlinger næste år, når jeg trænger.

Body SDS behandling

Kære Krestine, Jeg var til behandling ved dig i tirsdags og har kunnet mærke en fantastisk forskel. Min krop føles sammenhængende og helt anderledes. Mine drømme og søvn har ændret sig og jeg er blevet mere bevidst. Tusind tak for at hjælpe mig på vej! Jeg vil gerne...

BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

Efter flere BodySDS-behandlinger / Body Flow behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling. I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en...

Rosecea update

Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer

Purus Masken – min favorit

Jeg bruger både rensen og purus masken 2-3 gange om ugen og er rigtig glad for dem begge. Skulle der være en betændelse der driller lidt, kommer jeg bare en lille kladt af masken på.

Ansigtsbehandling – Dorte

1000 tak for fantastisk behandling.

Hudpleje workshop

Vi besluttede at bestille Krestine til en dameaften, og det fotryder vi bestemt ikke. Hun kom med både baljer, svampe og produkter, og vi fik et fantastisk hudpleje arrangement og en grundig gennemgang tilpasset os hver især. Det var både super hyggeligt og lærerigt,...

Rygmassage – Claus og Marianne

Det var SÅ god kundeservice – men også en oplevelse af nærvær, omsorg og stor ro. TAK for det, vi kommer helt sikkert tilbage.

Sugaring – Aabenraa

En voks som er god, når man har sart hud og den hæmmer hårvæksten.

Har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig