Infrarød Solo Sauna


Infrarød varmeterapi

 

Den infrarøde varme, varmer dig op indefra og ud, mens du slapper af og lytter til stille musik.

Den ultimative måde at falde til ro, slappe af og varme op efter en stressende dag.

Afslappende, udrensende, muskel afspændende og opstrammende velvære behandling.

Infrarød varme-energi virker udrensende, fedtforbrændende, cellefornyende og øger kroppens stofskifte. 

Mens du ligger og slapper af til musik, forbrænder du kcal (op til 900 kcal på en time) og din krop arbejder på højtryk med udrensningen. 

For at hjælpe kroppen til at frigive affaldsstoffer, som har ophobet sig i kroppen, er det meget vigtigt at drikke rigeligt med vand både før og efter behandlingen

Husk at medbringe et stort håndklæde og badetøjeller ekstra undertøj.

Jævnlig brug af infrarød sauna kan lindre smerter i led, nakke, skulder og ryg, øge blodcirkulationen, afhjælpe forhøjet blodtryk, overvægt, slid- og leddegigt, hovedpine, piskesmæld, manglende energi, højt kolesteroltal samt optimere musklernes evne til at restituere efter sport. Derudover har infrarød sauna vist sig at have en positiv effekt på vinterdepressioner.

VIGTIGT: Personer med sclerose, høj feber, hjertesygdomme, arteriesygdomme, åbne sår, proteser, indbygget metal, blødere & gravide bør ikke ligge i infrarød sauna.

 

I forbindelse med ansigtsmassage:

Nyd den afslappende indre varme og den udrensende effekt du opnår, med vores infrarøde varmeterapi behandling.

Du starter din behandling med ca. 30 min. pakket ind i vores populære infrarøde saunatæppe. Efter få minutter i den milde varme begynder dine muskler at slappe af, mens du ligger og lytter til stille, beroligende musik.

… har du brug for at slappe af i ansigtsmuskulaturen, så skal du vælge vores special designede ansigts- og hovedbunds-massage. Der anvendes en dejlig ansigtsolie, der med sin blide duft afspænder din krop og sjæl.

 

I forbindelse med massage:

Nyd den afslappende indre varme og den udrensende effekt du opnår, med vores infrarøde varmeterapi behandling.

Du starter din behandling med ca. 30 min. pakket ind i vores populære infrarøde saunatæppe. Efter få minutter i den milde varme begynder dine muskler at slappe af, mens du ligger og lytter til stille, beroligende musik.

… har du muskelspændinger i skuldre og nakke eller rygproblemer, så skal du vælge den fysiurgiske rygmassage, som er en dybdegående massage, hvor massøren sætter fokus på netop dine smertelindringsbehov. 

Produktkategorier

  Infrarød Solo Sauna

  Infrarød & andet

  Du kan kombinere Infrarød Solo Sauna med flg.:

  Body SDS kropsterapi

  Massage

  Ansigtsbehandling

  Ansigtsmassage

  BODY SDS behandling – Jeg føler hele kroppen er i fokus

  Jeg har været til body SDS behandling hos Krestine Jeg kommer med smerte i nakke, knæ, hofte Det er en helt anden type behandlingsform end jeg tidligere har prøvet. Hele kroppen behandles,der bliver trykket godt i bund. Specielt i mave og kæbe region. Jeg føler hele...

  Ansigtsbehandling – Ellen

  Min hud var blød som fløjl

  Body SDS – Nina Mikkelsen

  Jeg har ønsket mig 5 gavekort til Body SDS elevbehandling i julegave af min familie, så jeg kan fortsætte med behandlinger næste år, når jeg trænger.

  Body SDS (just do it) – Pernille Madsen

  PRØV det – det er vildt og noget helt andet end massage.
  Det er ikke sidste gang jeg gør det, i hvert fald.

  Rosacea behandling

  Mit rosacea går aldrig helt væk og jeg har nu lært, at det er vigtig at jeg plejer min hud så den fremover vil være mere modstandsdygtig! Og jeg har lært, at en tur til kosmetolog ikke kun handler om at man får en skøn ansigtsbehandling, man får også en empatisk og faglig drøftelse af det problem man kommer med og hjælp til at håndtere det.

  Rosecea update

  Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer

  Purus Masken – min favorit

  Jeg bruger både rensen og purus masken 2-3 gange om ugen og er rigtig glad for dem begge. Skulle der være en betændelse der driller lidt, kommer jeg bare en lille kladt af masken på.

  Ansigtsbehandling – Else Krogh-Salomonsen

  Kære Krestine. Tak for en dejlig bindevævsansigtsbehandling. Nu er jeg forårsklar ?

  Grundtræning – Uta Hansen

  Efter 2 timers træning i gruppen har vi trænet hele kroppen og er kommet af med både spændinger, stress og den ene eller anden skavank.

  Body SDS behandling og grundtræning

  Jeg har i perioder voldsomme problemer med min iskiasnerve, som ikke kun driller om dagen men også røver min nattesøvn. Krestine foreslog at jeg skulle prøve en body-sds-behandling og det var så godt ! I starten troede jeg at det var helt galt, for det gjorde faktisk...

  Har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig