Infrarød Solo Sauna


Infrarød varmeterapi

 

Den infrarøde varme, varmer dig op indefra og ud, mens du slapper af og lytter til stille musik.

Den ultimative måde at falde til ro, slappe af og varme op efter en stressende dag.

Afslappende, udrensende, muskel afspændende og opstrammende velvære behandling.

Infrarød varme-energi virker udrensende, fedtforbrændende, cellefornyende og øger kroppens stofskifte. 

Mens du ligger og slapper af til musik, forbrænder du kcal (op til 900 kcal på en time) og din krop arbejder på højtryk med udrensningen. 

For at hjælpe kroppen til at frigive affaldsstoffer, som har ophobet sig i kroppen, er det meget vigtigt at drikke rigeligt med vand både før og efter behandlingen

Husk at medbringe et stort håndklæde og badetøjeller ekstra undertøj.

Jævnlig brug af infrarød sauna kan lindre smerter i led, nakke, skulder og ryg, øge blodcirkulationen, afhjælpe forhøjet blodtryk, overvægt, slid- og leddegigt, hovedpine, piskesmæld, manglende energi, højt kolesteroltal samt optimere musklernes evne til at restituere efter sport. Derudover har infrarød sauna vist sig at have en positiv effekt på vinterdepressioner.

VIGTIGT: Personer med sclerose, høj feber, hjertesygdomme, arteriesygdomme, åbne sår, proteser, indbygget metal, blødere & gravide bør ikke ligge i infrarød sauna.

 

I forbindelse med ansigtsmassage:

Nyd den afslappende indre varme og den udrensende effekt du opnår, med vores infrarøde varmeterapi behandling.

Du starter din behandling med ca. 30 min. pakket ind i vores populære infrarøde saunatæppe. Efter få minutter i den milde varme begynder dine muskler at slappe af, mens du ligger og lytter til stille, beroligende musik.

… har du brug for at slappe af i ansigtsmuskulaturen, så skal du vælge vores special designede ansigts- og hovedbunds-massage. Der anvendes en dejlig ansigtsolie, der med sin blide duft afspænder din krop og sjæl.

 

I forbindelse med massage:

Nyd den afslappende indre varme og den udrensende effekt du opnår, med vores infrarøde varmeterapi behandling.

Du starter din behandling med ca. 30 min. pakket ind i vores populære infrarøde saunatæppe. Efter få minutter i den milde varme begynder dine muskler at slappe af, mens du ligger og lytter til stille, beroligende musik.

… har du muskelspændinger i skuldre og nakke eller rygproblemer, så skal du vælge den fysiurgiske rygmassage, som er en dybdegående massage, hvor massøren sætter fokus på netop dine smertelindringsbehov. 

Infrarød Solo Sauna

Infrarød & andet

Du kan kombinere Infrarød Solo Sauna med flg.:

Body SDS kropsterapi

Massage

Ansigtsbehandling

Ansigtsmassage

Purus Masken – min favorit

Jeg bruger både rensen og purus masken 2-3 gange om ugen og er rigtig glad for dem begge. Skulle der være en betændelse der driller lidt, kommer jeg bare en lille kladt af masken på.

Ansigtsbehandling – Ellen

Min hud var blød som fløjl

Rygmassage – Claus og Marianne

Det var SÅ god kundeservice – men også en oplevelse af nærvær, omsorg og stor ro. TAK for det, vi kommer helt sikkert tilbage.

Ansigtsbehandling – Else Krogh-Salomonsen

Kære Krestine. Tak for en dejlig bindevævsansigtsbehandling. Nu er jeg forårsklar ?

BODY SDS behandling – Jeg føler hele kroppen er i fokus

Jeg har været til body SDS behandling hos Krestine Jeg kommer med smerte i nakke, knæ, hofte Det er en helt anden type behandlingsform end jeg tidligere har prøvet. Hele kroppen behandles,der bliver trykket godt i bund. Specielt i mave og kæbe region. Jeg føler hele...

BodySDS-behandling er i høj grad også en selvforkælelse

Efter flere BodySDS-behandlinger har jeg kun rosende ord at sige om Krestine og hendes behandling. I rolige rammer overlades kroppen til Krestine, som i løbet af en behandling arbejder med hele kroppen fra top til tå. Jeg oplever en BodySDS-behandling meget anderledes...

Body SDS – Nina Mikkelsen

Jeg har ønsket mig 5 gavekort til Body SDS elevbehandling i julegave af min familie, så jeg kan fortsætte med behandlinger næste år, når jeg trænger.

Hudpleje workshop

Vi besluttede at bestille Krestine til en dameaften, og det fotryder vi bestemt ikke. Hun kom med både baljer, svampe og produkter, og vi fik et fantastisk hudpleje arrangement og en grundig gennemgang tilpasset os hver især. Det var både super hyggeligt og lærerigt,...

Rosecea update

Jeg har fået kontrol over rosacea vha. dine gode råd, gode cremer

Akne ansigtsbehandling – Kirstine Karensen

3 behandlinger hos Krestine, det var det eneste, der skulle til!


Har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig